Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP pret si specificatii tehnice

      Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP este compacta, arata foarte bine si poate fi integrata cu usurinta in orice colt al casei tale. Raceste foarte bine iar consumul energetic este destul de mic raportat la capacitatea acesteia de 249 litri. Consumul energetic este unul redus, lucru evident din pozitionarea acestui dispozitiv electrocasnic in clasa de consum superioara A+. 

      Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de dimensiuni destul de mari avand o capacitate de 249 litri cu deschidere verticala de culoare alb mat ce se potriveste perfect in orice colt al casei tale.

      Termostatul ajustabil este unul mecanic si are trei trepte de functionare. Interiorul este luminat de un bec de tip LED ce face utilizarea acesteia usoara chiar si noaptea. 

      Are o capacitate de inghetare de 12 Kg la 24 de ore si este si foarte silentioasa in timpul functionarii cu un nivel al zgomotului de doar 46 dB. In cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de pana la 46 de ore pana se dezgheata in totalitate.   

      Sistemul de dezghetare este unul manual si de aceea este recomandat la anumite perioade de timp sa fie scoasa din functiune si dezghetata in totalitate pentru o eficienta de racire mai buna. Consider ca putem trece cu bine peste acest aspect in special daca analizam oferta foarte buna de pret din magazinele online pentru acest produs.

Recomandare:

       Este alegera perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret actualizat

 

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP, 249 l, Clasa F, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *