Set curatenie Kring Magic Clean pret si pareri personale la prima folosire

    Curatenia este un aspect care nu trebuie neglijat in casa ta, dar intotdeauna ca sa mentii totul sub control trebuie sa depui efort consistent si sa gasesti timp suficient pentru cel putin o sesiune de lucru pe saptamana. Daca iti doresti ca curatenia sa fie un lucru de nelipsit din casa ta, dar in acelasi timp vrei sa iti usurezi munca atunci cand te pui la treaba, iti recomand solutia inovatoare de la Krig, mai exact setul de curatenie Kring Magic Clean. Acesta este inamicul numarul 1 in lupta cu murdaria, un dispozitiv de ultima generatie automatizat care se potriveste perfect la tine acasa atunci cand vrei sa te apuci de o curatenie generala. Setul vine in ajutorul gospodinelor care duc intotdeauna greul atunci cand vine vorba de curatenia locuintei.

Set curatenie Kring Magic Clean, galeata cu storcator si rezerva mop

       Setul de curatenie cuprinde o galeata cu doua compartimente, o pompa centrifugala, un maner telescopic cu lungime variata de 100-130 cm si doua rezerve mop care pot fi curatate si la masina de spalat. Cele doua rezerve mop plat sunt realizate din microfibra superabsorbanta  ce poate fi spalata la 60 grade Celsius chiar si la masina de spalat. Mopul plat este usor de manevrat si asigura o mai buna flexibilitate si precizie pentru o curatare eficienta pe diferite suprafete, precum parchet, linoleum, gresie, ceramic.

      Principiul de functionare este simplu si consta in introducerea prima data a mopului in prima sectiune a galetii unde are loc spalarea mopului, dupa care urmeaza procesul de centrifugare unde apa ramasa pe mop este stoarsa pentru a nu lasa urme pe suprafata. Totul este automatizat de pompa centrifugala care opereaza toate aceste actiuni. Mecanismul de la interior permite eliminarea rapida si eficienta cu pana la 72 % a umezelii din mop fara a mai fi nevoie sa il rotesti, in mod vertical.

Recomandare:

       Este un dispozitiv simplu de utilizat, modern care te scapa de multe alte operatiuni care trebuia sa le faci manual, disponibil la un pret accesibil : Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

 

Set curatenie Kring Magic Clean, galeata cu storcator si rezerva mop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *