Laptop ASUS A541UV-XX1237 – Review si specificatii tehnice

      Pentru cei care isi doresc un laptop bun pentru internet, filme HD sau jocuri video, insa nu dispun de un buget foarte mare, ASUS A541UV-XX1237 este solutia cea mai buna, un laptop care este disponibil la un pret accesibil. Chiar daca nu a fost gandit ca un laptop care sa livreze performante extraordinare, pentru utilizatorii obisnuiti va fi o alegere excelenta, la un pret corect, un dispozitiv care iti va oferi posibilitatea de a avea la borrd o placa video dedicata, la care se adauga un procesor i3 din generatia a 6-a. Pentru operatiuni obisnuite, de regula navigare online, utilizarea pachetelor Office, sau putin pe partea de gaming, acesta va fi excelent. Chiar daca poseda o placa video dedicata, nu este una dintre cele mai bune, astfel ca e posibil ca anumite jocuri de generatie noua sa nu ruleze la adevarata putere grafica, mai degraba in low graphics mode.  

    Display-ul se incadreaza in dimensiunile standard de 15.6 inchi, suporta rezolutii HD si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Caracteristica speciala Glare impiedica aparitia fenomenului de stralucire oferind astfel imagini clare chiar si in conditii de luminozitate ridicata.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 6006U cu 2 nuclee, tactat la frecventa nominala de 2.0 Ghz. Alte aspecte care trebuiesc luate in seama sunt memoria de 4 Gb, dar si spatiul de stocare care este reprezentat de un HDD de 500 Gb. Arhitectura este una de tip Skylake, una de noua generatie ce promite atat un consum moderat din partea componentelor hardware cat si viteze bune de acces la date. Pe partea de software, sistemul de operare este Endless OS, o versiune free a unui sistem construit pentru mediul incepator, care poate fi rescris usor cu un Windows dupa preferintele fiecaruia.

      ASUS A541UV-XX1237 vine echipat cu o placa video de la Nvidia GeForce 920MX, ce aduce la dispozitia utilizatorului un share de memorie video de 2 Gb. Tehnologia Nvidia Optimus o decupleaza in mod automat atunci cand nu e necesar interventia acesteia, pentru un consum de energie mai mic. Nu este chiar una dintre cele mai bune de pe piata la ora actuala, dar pentru un nivel entry, isi va face bine treaba in ceea ce priveste jocurile de ultima generatie, setate la o rezolutie middle, nu una high end. 

      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 2 Kg.

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, HDMI si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

      Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.

Recomandare:   

      Laptopul ASUS A541UV-XX1237 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 ASUS A541UV-XX1237
  • pret
  • performante
  • calitate
4.5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *