Set 8 piese Heinner Aleida pret, caracteristici si pareri

      Gatitul este o arta dar este imposibil fara ustensilele potrivite asa ca daca si tu vrei sa iti pui in valoare abilitatile in ceea ce priveste calitatile personale iti recomand setul formant din 8 piese inox Heinner Aleida. Vasele din inox sunt mai durabile decat orice alt tip de vase. Semnele de uzura apar foarte greu, chiar si cand acestea au fost folosite foarte mult timp. Otelul prezinta un grad mare de rezistenta in contact cu suprafete dure, asa ca vasele confectionate din acest material pot fi curatate cu orice tip de burete, fara a se degrada. Folosind aceste cratite din inox de la Heinner, nu trebuie sa iti faci griji ca mancarea se va lipi.

 

       Acest set cuprinde 4 cratite din inox accesorizate cu alte 4 capace din sticla termorezistente facute special sa le acopere perfect. Vasele din otel inoxidabil Heinner Aleida au un aspect placut, fapt pentru care se integreaza chiar si in bucatariile moderne, dar si in cele clasice. 

 

       Recipientele sunt realizate din inox de calitate superioara, au manere tot din acest material, iar baza este realizata mai groasa, pentru a preveni deformarea la temperaturi mari. Capacele sunt confectionate cu sticla termorezistenta si inox, fiind prevazute cu garnituri pentru scurgere. Poti utiliza aceste cratite inclusiv pe plita cu inductie, pe langa celelalte surse de cladura cunoscute.

 

       In interior, vasele sunt gradate, pentru a-ti permite sa apreciezi mai usor numarul de portii si cantitatile de ingrediente. Ca diametru acestea masoara 16, 18, 20 si 24 cm si au un volum de 1.8, 2.5, 3.5 si 6 litri.

 

Recomandare:

 

      Acestea isi vor dovedi utilitatea zi de zi in timp ce le vei utiliza la prepararea felurilor de mancare simplu si rapid: Verifica oferta pret

       Zilele acestea setul de oale Heinner beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set 8 piese Heinner Aleida, Inox, inductie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *