Saltea Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory – Review si specificatii

      Asadar daca esti pe punctul de a face o schimbare asupra modului de dormit, prin alegerea unei saltele noi, solutia cea mai cautata in magazinele de specialitate este acest model ortopedic, de la Green Future, salteaua bio antialergica Green Future Cool Bamboo Memory. In timp orice saltea isi pierde din elasticitate, iar asta se vede in modul in care se aseaza pe pat atunci cand este pusa sub presiune de greutatea corpului, ramanand ca u gol care parca nu se mai ridica din nou la forma initiala.

 

    Alegerea unei saltele asemenea celei de la Green Future Cool Bamboo Memory reprezinta un pas important in directia imbunatatirii calitatii somnului tau. De multe ori nu punem pret pe acest detaliu, dar de multe ori un somn odihnitor peste noapte poate sa iti schimbe si starea de peste zi, sa fii mai vesel, energic si plin de inspiratie. 

 

      Asteapta-te sa fii nevoit sa te adaptezi unui nou nivel de confort si sprijin. Salteaua Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory din spuma prezinta urmatoarele avantaje: adaptabile la forma corpului, este usor de transportat, ofera un confort sporit si mentine o temperatura constanta a corpului. 

      Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei si fara dureri de spate in timpul somnului. Daca e sa privim la interior vom intelege ca defapt ca  aceste calitati ale saltelei sunt date in special de copozitia acesteia, care este una complexa dupa cum urmeaza: invelisul este format din fibre de bambus cu efect antialergic si antimicrobian natural, este matlasata pe partea superioara cu un strat si vata din bambus 100% iar apoi urmeaza 2 cm din spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel. 

 

       Stratul suplimentar din vatelina cu fibre din bumbac formeaza stratul de confort al saltelei care se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie a sangelui corespunzatoare. Proprietatile naturale antialergice si antimicrobiene ale bambusului sunt binecunoscute. Salteaua poate fi utilizata pe ambele parti avand fermitati diferite: o parte foarte ferma si o parte mai moale cu strat de confort din vata cu fibre de bumbac si strat de 2 cm din memory cu particule racoroase Arctic Gel si vata din fibre de bambus 100%.

Saltea Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory, Anatomica, Ortopedica, 160x200 cm

       Agentul natural “bamboo-kun” din continutul fibrei de bambus nu permite dezvoltatea microbilor si bacteriilor pe suprafata fibrei si netralizeaza mirosurile neplacute in special de tranpiratie. Agentul propriu “bamboo-kun” nu permite daunatorilor sa atacce planta si de aceea aceasta nu necesita tratamente chimice cu pesticide pentru crestere. Datorita structurii cu goluri multe ale fibrei, aceasta este foarte absorbanta (cu 40% mai mult decat bumbacul) si permite evaporarea foarte rapida a umiditatii oferind un confort termic excelent. Mentinerea unui mediu uscat previne aparitia microbilor si mucegaiurilor, principalii factori in aparitia alergiilor.

 

       Este o saltea recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. In functie de dimensiunea patului tau poti opta ca aceasta sa aiba urmatoarea suprafata ocupata 90 x 200/160 x 200/180 x si are o inaltime de 20 cm. Garantia oferita este de 5 ani!

 

Recomandare:

 

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

 

    Zilele acestea salteaua Green Future Cool Bamboo Memory beneficiaza de o reducere consistenta si transport gratuit, oferta pe care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Saltea Bio Antialergica Green Future Cool Bamboo Memory, Anatomica, Ortopedica, 160x200 cm

calitate exceptionala
  • comoda
  • pret accesibil
5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *