Set 2 scaune dining / bucatarie Kring Panama, ideal pentru acasa

  Un scaun comod poate lasa o impresie buna in cazul vizitatorilor, fie la bucatarie sau in cazul unei incinte de servire a mesei, atunci cand astepti ca pregatirea mesei sa fie gata. Kring Panama este un scaun de dining / bucatarie perfect conturat pentru a va oferi un confort maxim si combina trei tipuri de material lemn, otel si tapiterie din material textil care imita catifeaua. Kring Panama este un model placut ca design, ramele de sustinere din lemn sunt perfect aranjate la imbinari astfel incat sa nu dea impresia de ieftin. Un set cuprinde 2 astfel de scaune, culoarea fiind la alegere, pe gri, sau bej. Poti accesoriza aceste scaune alaturi de o masa centrala, rotunda, sau cu inca 2 scaune, pentru a fi asezate le cele 4 locatii in cazul unei mese in format dreptunghiular. In ceea ce priveste posibilitatile de amenajare folosind un astfel de set sunt numeroase, imaginatia ta jucand un rol important din acest moment.

 

   Materialul de rezistenta din lemn suporta o greutate maxima a unui utilizator de pana la 120 Kg. Scaunul Kring Elegance se remarca prin simplitatea liniilor, ergonomie si functionalitate, acesta fiind perfect adaptat atat pentru sali de conferinte, spatii de asteptare, cat si pentru zona de dining sau bucatarie. Acestea doua scaune indeplinesc criteriul de confort si cel estetic oferind clipe de relaxare la care poti sa aderi in momentele in care imparti un pranz sau cina cu familia in jurul mesei. Picioarele scaunelor sunt realizate din metal, cu finisaj de lemn, pentru a ii conferi rezistenta si stabilitate. Interiorul spatarului si sezutului sunt realizate din placaj de lemn stratificat, urmate de un strat confortabil de spuma poliuretanica, iar tapiteria este realizata din stofa, din fibre de poliester.

 

  • Design modern adaptabil tuturor amenajarilor interioare;
  • Design ergonomic: sezut si spatar perfect conturate;
  • Picioare din metal: rezistenta si stabilitate fara a renunta la aspectul palcut al lemnului;
  • Confort sporit: strat de spuma generoasa;
  • Multifuntionale: pot fi folosite in bucatarie, zona de dining, dormitor, birou, pentru vizitatori etc

 

    Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Odata comandate, scaunele ajung prin curier asamblate, astfel ca sunt gata pentru a fi utilizate imediat. Iti recomand sa iei un numar par din acestea, 2 modele sau chiar un set complet format din 4 astfel de modele, pentru ca nu vrei sa ai dealtfel mai multe tipuri de scaune in zona de dinning. Scaunul Panama are un design simplu, caracterizat de linii rotunjite. Atat spatarul cat si sezutul sunt perfect conturate pentru a iti oferi un confort superior pe toata durata utilizarii. 

 

Recomandare:

 

        Kring Panama este exact ceea ce imi trebuia un scaun confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi: Verifica oferta pret

 

       Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Set 2 scaune dining / bucatarie Kring Panama, metal / material textil, Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *