Birou Irim Beta, pret, specificatii design (review)

        Biroul Irim Beta este o alegere excelenta daca iti doresti sa ai la dispozitie un spatiu optim pentru lucru si alte activitati ce tin de scoala sau chiar timp liber. Este important ca indiferent de moment, sa avem o postura corecta in fata laptopului, iar un birou alaturi de un scaun dedicat, ne pot ajuta sa obtinem acest obiectiv mult mai usor. Pentru cei care le plac provocarile vreau sa ii pun putin in dificultate in privinta alegerii nuantei de culoare pentru acest birou, Irim Beta fiind disponibil in doua nuante diferite, Sonoma si Gri/Alb. In alegerea nuastra, ne-am ghidat si dupa aspectul calitatii materialelor si al finisajelor, capitol la care Irim Beta nu dezamageste. 

 

Birou Irim Beta, 110x54.5x75 cm, Gri/Alb

     Constructia este una simpla, dar rezistenta, nu apar elemente care sa impresioneze, totul fiind gandit doar din punct de vedere functional, la un pret cat mai mic de achizitie. Materialele de constructie sunt dintre cele mai variate, ce includ majoritar PAL.

 

       Biroul Irim Beta reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucrezi in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Ofera un spatiu adecvat si pentru depozitarea lucrurilor in spatiul pentru depozitare adiacent de sub blat, pe toata lungimea sa. Acesta masoara in dimensiuni L x l x H: 110 x 54,5 x 75 cm, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta, greutatea sa fiind de 36 Kg. Blatul superior de constructie PAL melaminat  are o grosime de 16 mm, suficient de buna pentru a sustine sarcini de pana la 25 Kg. Blatul este unul foarte gros si tratat cu un lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. cele doua suporturi laterale de sustinere blat, sunt prevazute cu picioruse din plastic pentru a nu zgaria parchetul. Schema de instalare a acestui birou si dimensiunile aferente a fiecarei piese este conform cu urmatorul desen tehnic:

    Sunt multumita de alegerea facuta, noul birou Irim Beta arata extraordinar, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Comanda a venit relativ repede, partea cea mai grea fiind legata de montaj, unde a fost nevoie de o sedinta de familie pentru a imbina piesele de mobilier asa cum era specificat si in cartea cu instructiunile de montaj. O alta recomandare ar fi sa nu te apuci sa il demontezi de multe ori, si apoi monta la loc, deoarece imbinarile nu sunt unele facute sa reziste la nenumarate miscari de genul acesta.

 

Recomandare:

 

     Consider ca este o solutie perfecta daca doresti sa ai o masa de lucru numai a ta, pe care sa te bazezi in serile lungi de lucru, pana mai tarziu, alegerea fiind una accesibila si ca pret: Verifica oferta pret

 

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

 

Birou Irim Beta, 110x54.5x75 cm, Gri/Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *