Set 2 scaune dining / bucatarie Kring Milano, pret, pareri

    Conform cu ceea ce se intampla prin afara, legat de noile tendinte ce se regasesc si in cataloagele din revistele de specialitate, pentru amenajarea bucatariei, este de preferat ca spatiul sa fie cat mai aerisit si mai usor de gestionat, iar asta o poti face cu ajutorul unor scaune moderne, asa cum sunt si cele de la Kring Milano. Am vazut astfel de modele si la IKEA dar cum transportul nu il asigurau decat in cazul valorilor mai mari, a fost mult mai usor sa comand online. Bucataria arata foarte bine acum, este spatioasa iar cei prezenti la masa pot savura cina comod, folosind sacaunele din setul de bucatarie pliabil Kring Milano. Culorile pentru acestea pot fi alese in functie de preferinte, avand nuante de rosu, bej, gri antracit, maro sau negru. Dimensiunile totale masurate sunt: 95 cm inaltime, 51 cm latime si 44 cm adancime.

     Odata comandate, acestea nu vin direct asamblate, fiind nevoie astfel sa participi la un proces amplu dar bine descris de manualul tehnic inclus in pachetul comandat. Spatarul generos imbracat in piele ecologica, la fel ca si sezutul, ofera o pozitie comoda corpului chiar si dupa mai multe ore petrecute pe acesta. Suportul cromat este format din mai multe imbinari, care sunt asamblate in puncte de rezistenta multiple pentru a sustine o greutate de pana la 120 Kg. Materialul de umplutura folosit pentru a da senzatia de comoditate este o spuma speciala, artificiala. Aceste scaune de la Kring Milano sunt practice, potrivindu-se perfect cu diverse activitati.

     Scaunul prezinta un mecanism cu sistem propriu, ce permite plierea rapida a sezutului, pentru o pozitie cat mai comoda la masa. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari.

 

Recomandare:

 

         Scaunele pliabile Kring Milano sunt exact ceea ce imi trebuia, modele confortabile care sa ofere un confort deplin la bucatarie: Verifica oferta pret

 

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Set 2 scaune dining / bucatarie Kring Milano, Gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *