eMag Stock Busters editia 20-22 august (reduceri de pana la 50 %)

     Acum ca e perioada vacantelor, iar majoritatea dintre noi preferam sa cheltuim banii departe de casa, marile magazine online se intreg in a oferi oferte cat mai tentante sa ne faca sa cumparam lucruri, chiar daca ne trebuiesc sau nu, deoarece uneori ofertele sunt atat de bune incat nu merita ratate. Asa se intampla si maine, 20 august cand cei de la eMag ofera reduceri substantiale de pana la 50 %, in cadrul campaniei „Stock Busters” editia de august, cu reduceri si oferte la produsele in lichidare de stoc.

     Deci prin urmare tot ce va fi la vanzare in catalogul de promotii va fi in stoc limitat, astfel ca trebuie actionat rapid, pentru a ramane cu cosul gol. Regula de baza, ca de fiecare data e sa te trezesti devreme, deoarece primele oferte se vor da printre primele, de regula cele mai bune in raportul calitate-pret, asa ca te sfatuiesc sa arunci o privire din timp pentru ca la prima ora sa actionezi rapid. Mai jos gasesti cele mai bune preturi per categoriile de produse cele mai cautate la ora actuala:

Electrocasnice mici si mari la reducere

Televizoare si sisteme Home/Cinema la reducere

Produse de ingrijire personala, parfumuri

Produse pentru casa, decoratiuni interioare

 

   eMAG ofera in campania Stock Busters reduceri si la alte produse din toate categoriile existente in magazinul sau online, iar aici vorbim despre telefoane mobile, televizoare, tablete, laptop-uri, device-uri IOT, si roboti de bucatarie sau aspirare. Deasemenea fiind vorba de mijlocul verii, sunt de urmarit in perioada aceasta si reducerile in materie de fashion, mai ales ca in curand se va face schimbul de sezon, promotiile fiind unele consistente. Pentru cei care doresc sa obtina cel mai mic pret de achiztie, ii sfatuiesc sa arunce un ochi si in zona de produse resigilate, deoarece proportional cu reducerile in cazul produselor noi, si acestea vor beneficia de discount-uri substantiale: Vezi resigilate

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *