Scaun de birou ergonomic Kring Henley pret si specificatii de design

      Cine apreciaza confortul, cu siguranta va alege scaunul de birou ergonomic Kring Henley, un model care beneficiaza de finisaje prmium, care vor asigura odihna celor care sunt nevoiti sa petreaca ore in sir la birou. Alegerea unui scaun ergonomic ar trebui sa fie o prioritate, in cazul in care si tu faci parte din aceasta categorie, petreci mult timp in fata calculatorului, acesta oferind o pozitie corecta, dar si confortabila in timp. 

      Scaunul Kring Henley este un scaun directorial care bifeaza trei criterii esentiale: functionalitate, inovatie si estetica. Este un scaun mobil care asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

      Cu un suport ergonomic pentru mijloc si gat, acest scaun iti asigura confortul necesar fara a fi nevoie de prea multe ajustari. Gradul de rigiditate si faptul ca se poate inclina pe spate ar trebuie sa suficient pentru un utilizator normal, in ceea ce priveste numarul de reglaje posibile. La acest confort contribuie si cotierele ce au un design elegant.

      Perna pentru sezut este groasa si intreaga suprafata ce vine in contact cu utilizatorul este confectionata din piele sintetica, rezistenta, de cea mai inalta calitate. Pielea este neagra, o culoare ce denota eleganta si care se potriveste cu orice alta culoare. De asemenea, negrul este o culoare impunatoare, perfecta pentru un eventual director ce se va bucura de acest scaun. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou.

      Cat despre celelalte componente, scaunul de birou ergonomic Kring Lincoln are un picior in forma de stea,  unde fiecare brat este facut din crom. La capatul fiecaruia este cate o rotita mobila, silentioasa, ce nu zgaraie parchetul si care e capabila sa se roteasca 360 de grade.  Atat rotitele cat si amortizorul rezistent ating cel mai inalt standard de calitate. La livrare, produsul este in stare demontata.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Henley este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Henley, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *