Bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-1950 perfecta pentru exercitii acasa

    Bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-1950 este una dintre cele mai ieftine dispozitive de pedalat, fiind perfecta pentru interiorul locuintei tale. Nu este una dintre cele mai sofisticate biciclete pentru fitness dar cine are nevoie de asa ceva atunci cand vointa e tot ceea ce ai nevoie. Fiind un model pliabil o poti foarte simplu strange astfel incat sa nu ocupe un spatiu foarte mare, de regula incape si sub pat sau alte zone la fel de suprafata mica. Bicicleta BC-1950 este perfecta pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara, putand fi pliata si depozitata cu usurinta intr-un dulap, sub pat sau in orice alt spatiu mic din locuinta ta economisind astfel spatiu pretios.

    Bicicleta pliabila Kondition X BC-1950 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Cele 8 nivele de dificultate din care poti alege sunt special gandite pentru ca tu sa poti “creiona” antrenamente eficiente si obtine astfel rezultate pe masura asteptarilor.

    Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 120 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda.

    Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
 
       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

 

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *