Scaun de birou ergonomic Kring Geo – Review si specificatii tehnice

      O pozitie confortabila pe scaun la birou te va ajuta sa nu ai probleme cu coloana in timp si desigur te va ajuta sa fi mai performant in ceea ce priveste munca depusa de tine. Scaunul de birou Kring Geo este un scaun confortabil, cu spatar generos, recomandat in general pentru spatiile office persoanelor ce indeplinesc functii administrative. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere.

       Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din plastic si aparent era mult mai tare, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort prin faptul ca este mai moale. Sezutul este prevazut cu burete tapitat din material textil de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Geo are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Bratele fixe asigura confortul dorit.

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. In functie de preferinte, poti alege dintr-o gama variate de culori, astfel inca acesta sa se potriveasca cu designul personalizat al casei tale astfel: verde-negru, albastru-negru si gri.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 12.3 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Geo este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *