Scaun de birou ergonomic Kring Franklin – Review si specificatii tehnice

      Munca de birou, implicit statul pe scaun vreme indelungata, te solicita atat psihic, cat si fizic asa ca in acest caz ai nevoie de tot confortul prin intermediul unui scaun de birou modern si confortabil asa cum este si Kring Franklin. 

 

      Toata greutatea corpului se concentreaza in zona lombara si duce la dureri de spate. In plus, oboseala fizica scade si puterea de concentrare. Un scaun nepotrivit,  incomod, poate duce, in timp, la scaderea productivitatii. Pentru a contracara aceste efecte si din motive financiare, iti recomandam folosirea doar a unor scaune de birou ergonomice ieftine si bune. Acesta este creat dupa forma anatomica a corpului uman si respecta datele antropometrice.

Scaun de birou directorial Kring Franklin Fit, ergonomic, PU, Coffee

      Cu un suport ergonomic pentru mijloc si gat, acest scaun iti asigura confortul necesar fara a fi nevoie de prea multe ajustari. Gradul de rigiditate si faptul ca se poate inclina pe spate ar trebuie sa suficient pentru un utilizator normal, in ceea ce priveste numarul de reglaje posibile. La acest confort contribuie si cotierele ce au un design elegant. Spatarul  inalt si curbat impreuna cu pernele moi, tapitate cu piele ecologica de buna calitate, ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca

 

      Perna pentru sezut este groasa si intreaga suprafata ce vine in contact cu utilizatorul este confectionata din piele sintetica, rezistenta, de cea mai inalta calitate. Pielea este neagra, o culoare ce denota eleganta si care se potriveste cu orice alta culoare. De asemenea, negrul este o culoare impunatoare, perfecta pentru un eventual director ce se va bucura de acest scaun. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Nu esti limitat la o singura culoare, acest scaun fiind disponibil atat pe culoarea alba, negru, bej, maro si gri.

 

      Cat despre celelalte componente, scaunul de birou ergonomic Kring Franklin are un picior in forma de stea,  unde fiecare brat este facut din crom. La capatul fiecaruia este cate o rotita mobila, silentioasa, ce nu zgaraie parchetul si care e capabila sa se roteasca 360 de grade.  Atat rotitele cat si amortizorul rezistent ating cel mai inalt standard de calitate. La livrare, produsul este in stare demontata.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Franklin este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Review
  • Calitate si confort
5

Rezumat

Munca de birou, implicit statul pe scaun vreme indelungata, te solicita atat psihic, cat si fizic asa ca in acest caz ai nevoie de tot confortul prin intermediul unui scaun de birou modern si confortabil asa cum este si Kring Franklin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *