Scaun de birou ergonomic Kring Code, pret, pareri

  Scaunul de birou ergonomic Kring Code este o alegere de bun gust pentru biroul tau de lucru, nu ocupa mult spatiu si ofera in acelasi timp o pozitie corecta pentru corp astfel incat dupa mai mult de 8 ore de stat incontinuu la lucru sa nu ai probleme cu spatele. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Confectionat din piele ecologica de culoare galben, Kring Code este o alegere inspirata pentru confortul tau de acasa sau la biroul de la munca, ce adauga o nota caracteristica proprie si la capitolul design. Trebuie sa recunosc ca aceasta culoare galben-crem este una intradevar inedita, ce atrage imediat privirea, la prima vedere.

 

Scaun de birou ergonomic Kring Code, Galben

    Daca vechiul scaun nu mai raspundea corespunzator din punct de vedere al confortului avand suprafete deteriorare si tari, modelul Kring Code rezolva aceasta problema oferind confort datorita spatarului si sezutului foarte moale. Spatarul ia forma corecta astfel ca daca vrei sa te sprijini cu toata forma spatelui, experienta este una relaxanta si iti da un sentiment de buna dispozitie. Suportul pentru sezut este executat din elemente stratificate, realizat special in acest scop, rezistent si gros, iar buretele pentru sezut este de rezistenta mare si de durata. Spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila.

 

Scaun de birou ergonomic Kring Code, Galben

 

     Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

 

      Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 15 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Code este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

        Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Code, Galben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *