Scaun birou ergonomic Kring Electra, pret, pareri

      Kring Electra este un scaun confortabil, cu spatar generos, recomandat in general pentru spatiile office persoanelor ce indeplinesc functii administrative la birou. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Este disponibil intrr-o gama variata de culori, cate una potrivita pentru gustul tuturor. Materialul disponibil atat pentru zona de sezut cat si spatar, permite un transfer de aer mult mai eficient, fapt pentru care il recomand in special pentru perioada calduroasa din timpul verii.

 

Scaun birou ergonomic Kring Electra, cu spatar pliabil, Mesh, Albastru

       Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din plastic si aparent era mult mai tare, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort prin faptul ca este mai moale. Sezutul este prevazut dintr-un material tip mesh, ce prezinta o textura speciala, care asigura o mai buna circulatie a aerului, oferind confort si stabilitate oricand ai nevoie sa il folosesti. Spatarul ergonomic al scaunului Kring Electra are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate.

 

       Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Spatarul este unul rabatabil, acesta se poate plia atunci cand nu il folosesti pentru o depozitare mult mai facila. Odata pliat spatarul, acesta poate fi ascuns sub birou, sub scari.

Scaun birou ergonomic Kring Electra, cu spatar pliabil, Mesh, Albastru

 

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

Dimensiuni:

– Inaltime totala: 99-109 cm;
– Inaltime sezut: 46-56 cm;
– Latime: 47.5 cm;
– Adancime: 48 cm;
– Inaltime spatar: 56 cm.

 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 9.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg.

 

Recomandare:

 

         Scaunul de birou ergonomic Kring Electra este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

 

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun birou ergonomic Kring Electra, cu spatar pliabil, Mesh, Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *