Scaun de birou ergonomic Kring Alfa – Review si specificatii de design

     Kring Alfa este un scaun care se va integra perfect la locul unde obisnuiesti de multe ori sa lucrezi, sau sa te relaxezi dupa o zi de munca. Unii dintre noi mai si citim, ne uitam la televizor si de ce nu stam in fata unui laptop urmarind episoadele din serialele preferate. Scaunul dispune de un spate ergonomic din tesatura antipersiranta, iar rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade.

      Materialul care acopera structura sa este unul de calitate, ofera o aerisire optima atunci cand afara este cald, lucru care se intampla des in cazul modelelor acoperite din piele. Spatarul este robust, bine fixat pe pozitie, dar in acelasi timp poate fi ajustat pana la 10 grade in functie de preferinte, mai jos sau mai sus. 

      Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. Produsul este predat in cutie in stare demontata. In interiorul cutiei se gasesc materiale necesare si ghidul pentru asamblare. Pentru asamblarea anumitor produse este nevoie de surubelnita si ciocan.

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 11.8 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 90 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Alfa este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca:Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Alfa, Bej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *