Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP – Review si specificatii tehnice

        Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP este alegerea perfecta daca iti doresti un model care sa asigura un nivel optim al performantelor pentru care racirea sa se efectueze in cele mai bune conditii indiferent daca vorbim de sezonul calduros sau cel de iarna. Este un concept modern care beneficiaza de monitorizare digitala a nivelului termic de la interior, aspect care iti da puterea deplina sa stabilesti in mod exact criteriile de temperatura pentru mediul de interior in functie de alimentele depozitate. Sistemul de usi reversibile iti permite sa stabilesti modul de deschidere al acestora in functie de zona in care vei plasa combina, spre dreapta sau spre stanga. Pentru a alege un spatiu corect din punct de vedere al dimensiunilor, va trebui sa tii cont de urmatoarele valori care caracterizeaza combina Beko: 185.3 x 59.5 x 65 cm. 

      Beko RCSA365K20XP este combina care va avea o influenta pozitiva asupra casei tale si din punct de vedere al aspectului, un electrocasnic modern, de culoare metalizat, dat de materialele de calitate perfect finisate. Suprafetele de la exterior nu retin amprente iar in eventuala necesitate de curatare, se pot sterge foarte usor cu o laveta de bucatarie. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere rezistente cu 3 puncte de legatura pe usa.

       Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP respecta si statutul de economie, fiind un aparat electrocasnic incadrat in clasa de eficienta A+. Astfel consumul inregistrat de aceasta in decurs de o ora nu va depasi valoarea de 0.81 kW/h. Eficienta la racire dar si cea a consumului va fi data si de modul in care te vei ingriji in timp de aceasta, o vei decongela sau vei umbla la interior cat mai rar.

      Interiorul de capacitate 365 litri este foarte bine organizat ca spatiu, beneficiaza de numeroase zone de depozitare personalizate pentru diverse tipuri de alimente, perisabile, congelate sau proaspete si are un consum destul de limitat pentru volumul sau. Aceasta este ideala pentru intreaga familie oferind un spatiu adecvat pentru depozitarea in timp a alimentelor pe oricare din rafturile de interior.

       Frigiderul pozitionat in zona superioara de capacitate 233 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde. 

     Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel,  durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.

       Congelatorul de capacitate 113 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 6 Kg la 24 de ore. Daca frigiderul foloseste un sistem cu decongelare automat, in cazul congelatorului vei fi nevoit sa mergi pe metoda clasica de decongelare, acesta din urma fiind manual. Functia Auto DeFrost este cea care face acest lucru posibil, procesul de decongelare fiind automatizat doar in cazul frigiderului.

      Interiorul beneficiaza si de un sistem de iluminare modern pe baza de becuri LED, tehnologie care permite sa folosesti frigiderul chiar si noaptea atunci cand lumina naturala de afara este foarte slaba.

      In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Beko are o autonomie de pana la 21 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 40 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP, 346 l, Clasa A+, Active Fresh BlueLight, H 185.3 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *