Robot de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE – Review si specificatii tehnice

        Daca viitorul casei tale se doreste a fi unul Smart, un Smart Home asa cum cei din domeniu se exprima, cu siguranta ai nevoie si de o solutie de curatat eficienta, care sa vina din aceeasi sfera a tehnologiei, iar astfel iti recomand robotul de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE. Constructia sa slim ii permite sa se strecoare cu usurinta oriunde in casa ta, sa detecteze obstacolele atunci cand e cazul sau sa urmareasca spatiile  de sub diverse obiecte de mobilier pentru a colecta toare urmele de murdarie. Este un aspirator atonom, care foloseste in avantajul sau bateria de tip Lithium cu care vine dotat, pentru a parcurge spatii vaste din casa ta la o singura incarcare.

       Robotul de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE este cel mai ingenios dispozitiv despre care am auzit in ultima vreme, un minirobot inteligent capabil sa faca curatenie bec in toata casa chiar si atunci cand esti plecat de la munca. Ii setezi timpii de lucru iar acesta lucreaza eficient curatand eficient toate tipurile de suprafete, sub pat sub mese si chiar si in acele zone mai greu accesibile. Sistemul de senzori din dotare in va ghida in intreg procesul de lucru printre mobilierul din casa sau alte obstacole. 

 

       Se descurca de minune si pe deasupra cablurilor, incarcatoarelor sau a prizelor pline de fire, nu ramane intepenit stiind in orice moment calea de iesire din zonele mai greu accesibile. Atunci cand detecteaza zone cu murdarie excesiva acesta va insista mai mult pana cand totul va fi curat perfect. Acesta este echipat cu sistemul de detectare inteligenta, o combinatie de cipuri inteligente, un senzor FullView 2.0 pentru detectia obstacolelor, un giroscop si un accelerometru, care ii confera robotului capacitatea de a curata singur. Robotul intelege mediul si alege strategia de curatare optima pentru a va curata casa cat mai repede posibil.

 

      Robotul nu se blocheaza in zonele fara scapare ale casei, reusind sa detecteze simta colturile camerei, abordand problema curateniei prin rotirea insistenta in acelasi loc pentru a prinde astfel si murdaria aflata in zonele mai greu acesibile. Cu ajutorul functiei Edge Clean Master, acesta curata marginile si colturile, mai eficient, cu o perie cu peri aspri care este amplasata foarte aproape de partea din fata. Cand atinge un perete, functia Auto Shutter se lasa in jos pentru a crea o bariera care ajuta la colectarea unei cantitati mai mari de praf.

       Asa cum se intampla in cazul aspiratoarelor Samsung, acest robot imprumuta tehnologia CycloneForce ce asigura o putere de aspirare extrema pentru a extrage astfel toata murdaria si resturile din aer eficient. Vei putea folosi acest aspirator doar in cazul suprafetelor uscate.

       Controlul intensitatii si al puterii de suflu aer este reglat in mod electronic de computerul de bord, care ajusteaza aceasta functie in raport cu suprafata pe care se deplaseaza aspiratorul. Cand se deplaseaza pe covoare si carpete, motorul genereaza mai multa putere de aspiratie pentru a aspira praful. In ceea ce priveste murdaria colectata, aceasta este stocata in recipientul de capacitate 0.3 litri. Atunci cand limita de stocare este atinsa, utilizatorul este atentionat vizual prin aprinderea becului avarie de pe consola centrala “Alarm” de culoare rosie. Daca gunoiul nu este indepartat intre timp se ajunge la situatia in care aparatul nu va mai porni decat dupa curatare. 

Robot de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE, 10W, 0.3L, FullView Sensor 2.0, Edge Clean Master, Li-Ion, Cyclone Force, Timer, mod Turbo, Alb/Negru

      E pur si simplu genial, iar odata ce l-ai incercat cu siguranta nu vei mai renunta la el. Odata terminata treaba acesta se intoarce automat la dock-ul de incarcare. Bateria cu litiu-ion puternica are o durata de viata mai lunga si un timp de incarcare mai scurt decat bateriile standard. Noul aspirator robot functioneaza timp de pana la 90 minute.

       Impresionant si foarte utila este si functia prin care il programezi sa aspire atunci cand nu esti acasa, in felul asta cand te intorci ai casa curata si scapi si de o munca in plus. Poate pe viitor se vor face modele care au aplicatie de smartphone si care se conecteaza la WI-FI ca sa iti poti controla aspiratorul de la distanta si sa stii exact ce face in fiecare moment.

Recomandare:

      Este un dispozitiv cu adevarat remarcabil, inteligent care va schimba cu totul modul de viata si va mentine o curatenie deplina in toata casa: Verifica oferta pret

      Este o investitie de viitor care se va potrivi perfect intr-o casa care se vrea a fi dotata la inalte standarde. Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara,  pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Robot de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE, 10W, 0.3L, FullView Sensor 2.0, Edge Clean Master, Li-Ion, Cyclone Force, Timer, mod Turbo, Alb/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *