Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW – pareri si performante tehnice

       Samsung WW60J3083LW este una din masinile de spalat performante, ce beneficiaza de aportul unor tehnologii avansate, pentru un proces de spalare rapid si eficient, fiind disponibila la un pret accesibil. Din punct de vedere al constructiei, finisajele de culoare alba sunt cele predominante, panoul de comanda poate fi operat foarte simplu, comenzile fiind preluate in mod manual, iar aspectele tehnice legate de programe, durata si temperatura vor fi afisate pe ecranul LED din partea superioara. 

 

      Samsung WW60J3083LW dispune de avantaje multiple astfel, nu este foarte mare, se poate integra cu usurinta si in acele spatii mai mici (va trebui sa asiguri un spatiu de dimensiune 60 x 85 x 40 cm), utilizare facila a modului de functionare cu ajutorul interfetei prietenoase a panoului de comanda, programe numeroase si bineinteles tehnologii in premiera specifice brandului Samsung. Modul de incarcare al masinii de spalat se face frontal, capacitatea maxima fiind de 6 Kg, pentru care masina de spalat are disponibil un numar de 1000 rpm. 

 

       Masina de spalat Samsung beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A++ cu un consum in program standard de numai 0.78 kW/h. Consumul inregistrat de apa in decurs de un an ajunge la 7300 litri. Cu o simpla apasare de buton, masina incarca apa cu viteza, care este adusa la o temperatura optima de 70 de grade in doar cateva minute. Curatenia este garantata, la temperatura ridicata toata murdaria fiind eliminata cu succes.

 

       Functiile si programele destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, clatire + centrifugare, program rapid, si camasi. Odata stabilit programul de lucru obisnuit, poti opta pentru memorarea acestuia in grila de programe, ca sa economisesti din timp si sa nu fie nevoie de fiecare data sa treci prin acelasi proces de fiecare data.

 

       Designul unic, usor ondulat, al tamburului Diamond, cu margini finisate in forma de diamant, este extrem de bland cu hainele dvs. Orificiile mici de evacuare a apei ajuta, de asemenea, la protejarea tesaturii, impiedicand prinderea hainelor. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. În plus modul Super Eco face ca mașina sa foloseasca temperaturi foarte scazute pentru economisirea apei si a energiei.

Imagini pentru diamond drum

       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti. Incalzitorul ceramic de la nivelul cuvei va oferi o crestere a temperaturii apei imediata, lucru care va influenta de fiecare data durata de lucru in programele de spalat prestabilite. De asemenea, noul aparat electrocasnic este echipat si cu functia inovatoare Diagnosticare inteligenta, care detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

 

       Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, functie protectie la supratensiune – controlul de tensiune protejeaza impotriva fluctuatiilor si a caderilor de tensiune, etc.

 

       Masina de spalat reuseste sa fie cu o clasa peste cea a contracanditatelor si in privinta zgomotului, este silelntioasa, fiind aproape de a nu fi detectata din punct de vedere auditiv, in timpul programelor de lucru. Poti astfel spala fara probleme si pe timp de noapte fara sa provoci neplaceri celor din jur datorita zgomotului. Calitatea este un aspect de care cei de la Samsung s-au ingrijit de fiecare data, iar asta imi place intotdeauna cand aleg un produs de la aceasta marca.

 

Recomandare:

 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa la 5 ani este disponibila in cazul comenzilor online de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *