Review – Televizor LED Star-Light 32DM4000

         Star-Light 32DM4000 este un televizor excelent pentru un utilizator obisnuit care isi doreste sa aiba parte de functii de baza care sa se limiteze strict la caracteristica de televizor Non Smart, sa aiba o diagonala decenta, 80 cm, si sa fie capabil sa reproduca imagini de calitate. Star-Light 32DM4000 este un televizor produs chiar la noi in tara, care desi nu are parte de prea multa publicitate in mediul online este printre cele mai bne vandute, mai ales ca pretul este unul in favoarea sa.

         Star-Light 32DM4000 este un televizor frumos si prin constructia sa, una destul de compacta unde sunt de remarcat ramele subtiri care incadreaza ecranul, lansand mare parte din suprafata doar pentru ecran, acesta avand o suprafata ocupata de peste 95 %. Modul de opeare este simplu, intuitiv si se bazeaza pe functii generale care se intalnesc la majoritatea televizoarelor, calibrare culori, contrast si luminozitate si configurare canale de transmisie. Pentru usurinta in utilizare, televizorul vine dotat si cu o telecomanda, care ofera accesul la toate aceste functii de la distanta.

        Ecranul de 80 cm, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Imaginile redate sunt calitative prin prezenta unor culori apropiate de cele din realitate, contrast bun la fel si luminozitate. Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 3000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 240 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie.

        Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

        Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 10 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Star-Light 32DM4000 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 48 W.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifca oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM4000, HD Ready

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *