Laptop Acer Aspire ES1-523-89XL pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire ES1-523-89XL este o alegere interesanta daca iti doresti un laptop care sa rapunda bine la cerintele de performante si in acelasi timp sa aiba un pret decent. Uneori trebuie sa te gandesti la ce vei folosi laptop-ul, deoarece nu merita sa arunci cu bani pentru unul mai scump care sa posede unele carecteristici superioare pe care nu le vei folosi niciodat. De exemplu daca stii ca nu esti un impatimit gaming, sau nu folosesti programe de editare grafica, iar activitatile cele mai des utilizare facand referire la partea de pachete office, navigare online si relaxare, filme si seriale online, Acer Aspire ES1-523-89XL este o alegere inspirata. 

        Designul laptopului este unul modern, solid, unde putem remarca cateva astepte esentiale care ne va incanta privirea: este lucios, dar nu exagerat cat sa nu retina amprente, constructia materialelor este una bine inchegata cu o tastatura care raspunde bine la stimuli si comenzi din partea utilizatorului.

        Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). 

        Pe partea de dotari tehnice, remarcam faptul ca acesta vine dotat cu un procesor de la AMD, cu 4 nuclee fizice quad core, tactat la frecventa de 2.2 Ghz, care in modul Turbo Boost creste pana la 2.5 Ghz. Alte caracteristici care ne intereseaza este memoria RAM, de 4 Gb, si spatiul de stocare care este reprezentat de un HDD de 1 Tb (5400 rpm).

        Placa video este integrata pe placa de baza, aceasta oferind suport grafic in ceea ce priveste aplicatiile consumatoare de resurse video. Nu poti avea pretentii ca la un laptop gaming, dar se va descurca decent in cazul filmelor rulate in format HD/Full HD sau a jocurilor de generatie trecuta.

       Conexiunea la device-uri externe se pot face folosind urmatoarele porturi din dotare: 2 iesiri USB 2.0, o iesire USB 3.0, un port digital HDMI, VGA, Rj-45 (suporta 1000 Mbs), bluetooth, Wi-Fi, etc. Acumulatorul va asigura un minim de autonomie pe baterie de pana la 4-5 ore, in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

       Este un laptop excelent in ideea in care esti in cautarea unui model care sa nu coste mult si care sa beneficieze de dotari tehnice care sa ofere o viteza buna de lucru: Verifica oferta pret

      In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *