Review: Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDD1071682WBVEUN

   Cu noua masina de spalat rufe + uscator Whirlpool FWDD1071682WBVEUN, rezolvi din start doua probleme esentiate din oricare locuinta cu ajutorul unui singur dispozitiv, deoarece aceasta ofera la pachet curatarea si uscarea a hainelor. Cu un astfel de aparat reusesti sa economisesti mai mult din spatiul de locuit si te bucuri de beneficiile pe care le ofera un aparat profesionist in materie de uscare si curatare a rufelor de orice tip. Aceasta accepta o cantitate dedicata de rufe in functie de proces, 10 Kg pentru operatiunea de spalare si 7 Kg pentru uscare. viteza maxima de rotatie admisa fiind de 1600 rpm. Display-ul elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la temperatura apei si viteza de centrifugare, astfel incat acesta sa poata fi la curent cu toate detaliile importante legate de ciclul spalarii. In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Masina are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 45 cm fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand un volum de încărcare generos. 

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, 10 kg spalare, 7 kg uscare, 1600 RPM, Clasa B, Tehnologia al 6-lea Simt, FreshCare+, Motor Inverter, Display LCD, Alb

    Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat cu uscator pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Alegerea programelor se face cu ajutorul unui selector mecanic, iar alte functii aferente programelor in lucru sunt disponibile pentru a fi activate din zona panoului electronic din partea dreapta. In stanga se regaseste compartimentul pentru detergent si balsam de rufe.

 

    Whirlpool FWDD1071682WBVEUN este dotata cu un motorul Sense Inverter care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului aparatului cresc considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 54 dB la spalare si 80 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Totul se intampla datorita senzorilor instalati la interior capabili sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 15 ani. Dealtfel, doar motorul beneficiaza de o garantie speciala oferita de producator de pana la 10 ani de zile. Tehnologia fara perii controleaza miscarile tamburului pentru a proteja tesaturile pe tot parcursul procesului de spalare al rufelor si uscare.

Motor inverter cu 10 ani de garantie

    Tot la capitolul dotari tehnice se afla si tehnologia Al 6-lea Simt, care are rolul de a oferi o eficienta sporita aparatelor electrocasnice in vederea obtinerii unor performante sporite cu un minim de consum eneretic. Tehnologia are la baza mai multi senzori instalati la interior care detecteaza cantitatea de rufe pe care o ai incarcata, nivelul de umiditate sau gradul de murdarie, date care apoi sunt prelucrate de unitatea de comanda pentru a optimiza programele de spalat astfel incat masina de spalat rufe sau uscatorul sa ofere cele mai bune performante in lucru. Aceasta tehnologie lucreaza si la dozajul de detergent sau balsam, oferind cantitatea ideaa din care sa rezulte o spuma consistenta la spalare. Deasemenea regleaza temperatura in functie de tipul de material prelucrat, pentru a se evita astfel deterioararea lui. Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FWDD1071682WBVEUN foloseste si optiunea Steam pentru pastrarea hainelor ca proaspat spalate atunci cand necesita doar o reimprospatare iar gradul de murdarie este unul minim. Atunci cand pui pe pauza programul in curs, poti adauga si alte elemente de vestimentatie, asta daca nu au trecut mai mult de 15 minute de la startul programului.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, 10 kg spalare, 7 kg uscare, 1600 RPM, Clasa B, Tehnologia al 6-lea Simt, FreshCare+, Motor Inverter, Display LCD, Alb

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Whirlpool dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat cu uscator reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Tehnologia unica Wave Motion de la Whirlpool, permite spalarea la 15°C, cu aceeasi eficienta ca si la 40°C, sustinuta cu miscarile asimetrice ale tamburului. Prin tehnologia Wave Motion de la Whirlpool stralucirea culorilor se pastreaza timp indelungat. Indiferent ca este vorba despre haine de vara, ori din material de lana cu noua gama ai programe de spalare si uscare gata adaptate incat sa corespunda nevoilor tale, in functie de tipul tesaturii sau timpul pe care il ai la dispozitie. Actiunea delicata a aburului si miscarile tamburului mentin hainele improspatate si moi, pana la 6 ore de la finalizarea ciclului de spalare. In plus, aburul ajuta la relaxarea tesaturilor si la netezirea cutelor. Chiar daca nu scoti rufele imediat de la interior, acestea miros la fel de bine datorita functie Fresh Care. Rufele pot sta in masina de spalat rufe cu uscator pana la 6 ore de la finalizarea ciclului de spalare. Prospetimea este garantata de circulatia aerului ce previne aparitia mirosurilor neplacute.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, 10 kg spalare, 7 kg uscare, 1600 RPM, Clasa B, Tehnologia al 6-lea Simt, FreshCare+, Motor Inverter, Display LCD, Alb

      Programele in numar de 8 de spalare si de uscare pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, prespalare si Mixed & Magic. Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura: Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe, Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spăla hainele de lână/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşină”, pentru care se recomandă spălarea manuală. Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat un program de 45 minute la temperatura de spalare de 30 de grade, la o cantitate de 1 kg, ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare, optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica. Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Prespălarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţând la prespălare economisiţi energie, apă, detergent şi timp. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Matase (30°C)/Perdele. 

 

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Dupa ce sa terminat programul de spalare propriu zis, tot ce ai de facut este sa pornesti programul pentru uscarea rufelor si in doi pasi simpli ai rufele gata pentru a fi imbracate. Acest model cu capacitatea de spalare de 10 Kg are o capacitate de uscare de maxim 7 Kg de rufe suficient pentru a acoperi necesitatile unei famili numeroase. Cu toate ca, capacitatea de uscare este mai mica cu 2 Kg nu este o problema acest lucru, deoarece o parte din rufe sunt gata pentru a fi calcate, fara sa mai fie nevoie si de uscator, datorita vitezei mari de centrifugare. Senzorii speciali permit maşinii de spălat cu uscător să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. Călcare este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduală, şi este ideal pentru articole de îmbrăcăminte care necesită călcare. Durata programului rapid este de doar 45 de minute. Vei putea spala cu ajutorul optiunii Rapid rufele usor murdare, utilizand o temperatura mai joasa. Programul ECO este optiunea de spalare si uscare care poate dura cel mai mult in functie de optiunile active. Poti alege in acelasi timp optiunile de spalare si uscare intr-un ciclu complet de 45 de minute sau 90 de minute. Exista si optiunea de a spalat sau usca articole delicate, ce prevede o centrifugare si uscare mai delicata, programe care se aplica si pentru lana sau matase. Programul Steam Refresh reduce mirosurile neplacute dar si sifonarea hainelor in procedeul de uscare. Timp de 20 de minute, masina de spalat rufe cu uscator genereaza cantitatea adecvata de abur, care patrunde in fibre, le improspateaza, elimina mirosurile neplacute si netezeste cutele. La finalizarea programului de lucru, masina de spalat cu functie uscator te anunta prin semnalizare luminoasca ca acest proces s-a incheiat si poti scoate rufele de la interior. In acest moment usa de acces se deblocheaza automat, lasand accesul liber la interior pentru a prelua rufele.

 

Tehnologie FreshCare+

 

     Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool are o clasa de eficienta energetica inalta E si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 15200 l/an, de energie in program standard de spalare si uscare calculat la programul bumbac 60° si încărcătură completă de 414 kWh/an consum in medie anual calculat la 100 de cicluri complete de spalare/uscare. Daca iti doresti o masina performanta, prevazuta cu tehnologie si design de ultima generatie, ti-o recomand cu toata increderea.

 

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat cu uscator performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

 

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

      Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici

 

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool FreshCare+ FFWDD1076258BVEU, 10 kg spalare, 7 kg uscare, 1600 RPM, Clasa B, Tehnologia al 6-lea Simt, FreshCare+, Motor Inverter, Display LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *