[Review] – Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X

         Avand in vedere ca sezonul rece este aproape, curatenia rufelor va fi un proces de durata, mai ales daca dupa fiecare spalare va trebui sa astepti sa se usuce pe franghie. Asa ca mult mai indicat ar fi sa apelezi la o masina de spalat profesionista, modelul Indesit Innex XWDA 751480X, care pe langa functia de spalare rufe beneficiaza si functie de uscator. Imediat ce termini cu spalatul rufelor, la poti intruduce in uscator, pentru ca apoi dupa un proces de maxim 30 de minute sa poate fi imbracate din nou. 

       O alta problema care trebuie rezolvata e cea a spatiului. Avand in vedere ca o astfel de masina de spalat cu uscator ocupa un spatiu mai mare, este important sa stim dimensiunile reale ale acesteia sa fie stiute de la inceput: 59.5 cm latime x 85 cm inaltime si 54 cm adancime. Reusesti sa salvezi oricum spatiu important deoarece un uscator dedicat ar fi ocupat aproape dublu. Accesul la interior se face din partea din fata, frontal, atat pentru functia uscator cat si cea de spalare. Panoul de comanda modern este inzestrat cu display LCD, butoane de comanda intuitive si un selector de programe. Tot aici se regasesc compartimentele pentru detergent lichid sau cel granulat.

      Masina de spalat are capacitatea de 7 Kg pentru functia de spalat si de 5 Kg in cazul folosirii ca uscator. Este un model care puncteaza si la capitolul eficienta energetica, fiind incadrata in clasa de eficienta A, cu un motor capabil sa foloseasca o viteza la centrifugare de 1400 rpm. Consmul standard energetic in timpul unui program este de 4.76 kWh iar cel al apei in decurs de un an de 18400 litri (estimativ). 

       Programele de spalat, 16 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile) etc. Hainele isi vor pastra culorile proprii chiar si dupa mai multe spalari, masina de spalat avand in meniul de configurare programe adaptate la culori, inchise sau deschise, programe care isi fac treaba foarte bine in orice moment. In cazul camasilor si a tricourilor, programul usor de calcat asigura faptul ca odata scoase de la interior, hainele tale nu vor arata sifonate.

        Masina este dotata si cu unsenzor automat, instalat la nivelul tamburului care monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acesteia atunci cand rufele sunt perfect uscate, in cadrul programelor de uscat. Senzorul poate selecta un grad de uscare personalizat in functie de dorinta dumneavoastra, astfel ca pentru rufe usor de calcat este recomandat un grad de umezeala mai ridicat, pentru rufele care trebuiesc apretate, un grad de umiditate mai redus. Timpul de uscare poate fi reglat cu ajutorul functiei de timmer disponibila din zona panoului de comanda, disponibil atat pentru masina de spalat cat si uscator. Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil: dupa selectarea ciclului, masina de spalat va porni singura, la ora programata. Toate programele pot fi asociate cu un ciclu suplimentar de clatire, cu rol de obtinere a unui aer mai proaspat, sau pentru adaugarea balsamului de rufe parfumat.

      Certificarea din partea producatorului Woolmarkt Platinium Care aduce un plus de siguranta la tot ceea ce inseamna folosirea masinii de spalat, o dovada in plus ca aceasta va acorda atentie sporita in tot ceea ce reprezinta siguranta rufelor tale. Indiferent de tesatura, rufele sunt protejate pe tot parcursul programului de spalat la interior. 

     Un alt element important in acest angrenaj al consumului il reprezinta si motorul care este unul de tip Inverter, tehnologie care supune unui uz mai putin intens si promite astfel o folosire de lunga durata a masinii de spalat. Camele de la motor sunt astfel supuse unui uz mai putin intens, acestea fiind actionate mai rar si oprite atunci cand nu mai este absolut necesar ca sa nu mai ruleze in gol.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 7 kg spalare/5kg uscare, 1400 RPM, , Clasa A, 16 Programe, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *