Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R – Review si specificatii tehnice

        Aspiratorul cu sac Star-Light ASVS-730R este special conceput sa ofere satisfactie de fiecare data cand il vei folosi pentru curatenia casei, beneficiaza de un sistem de management bun al energiei cu un consum minim, raportat la o eficienta buna in ceea ce priveste puterea de aspirare. Aspiratorul Star-Light ASVS-730R cu eficienta energetica C este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat.

       Corpul aspiratorului este special creat, cu o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Culoarea predominanta este rosie, dar pe alocuri apar si insertii de culoare negru sau gri.

Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R, 3 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Rosu

       Cu ajutoul furtunului rotativ la 360 grade, veti putea folosi cu o mai mare usurinta aspiratorul Daewoo. In continuarea acestuia vine telescopul metalic la care se ataseaza diverse accesorii de curatenie, toate in dotarea aparatului de aspirare Star-Light. Panoul de comanda cuprinde pe langa butonul de Power ON/OFF, derulatorul automat si un potentiometru de reglare a puterii.

     Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (700 W) care ii ofera o putere de aspirare de 200 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau.

     Toata murdaria este colectata la interior in sacul colector de capacitate 3 litri. Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R, 3 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *