[Review] Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ design si performante pe masura

         Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ este alegerea perfecta in cazul in care si tu esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant care sa asigure un nivel de performanta optim pentru pastrarea in siguranta a alimentelor tale. Este un model excelent si din punct de vedere al aspectului exterior, moderna, accesibila ca pret si mai mult de atat dispune de dispenser pentru apa – o solutie la indemana in timpul zilelor calduroase de vara. Cei de la Indesit chiar au facut o treaba buna de aceasta data, un aparat electrocasnic care va fi cu siguranta pe gustul multor utilizatori.

        Cu un volum net de 357 litri, combina frigorifica Indesit Indesit LR8 S1 W AQ este perfecta pentru orice familie care isi doreste doua compartimente spatioase in care pot fi depozitate o multime de alimente pentru a fi pastrate proaspete in cele mai bune conditii. Frigiderului pozitionat in zona superioara ii revin 224 litri in timp ce restul de 111 litri ii sunt atribuiti congelatorului. 

        Ca orice alt model spatiul de la interiorul frigiderului este structurat pe mai multe nivele care includ 4 randuri de rafturi din sticla rezistenta. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste care urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa acesta este prevazut cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 

       Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa il opresti pentru decongelare periodica.

        Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. Aparatul frigorific cu racire No Frost inregistreaza si un consum de energie destul de mic – aproximativ 308 kWh/an si are o durata de viata mai lunga datorita acestei tehnologii care impiedica formarea ghetii la interior protejand astfel compresorul de suprasolicitare. Astfel este creat la interior un microclimat ideal care va garanta prospetimea alimentelor pentru o perioada de timp mai indelungata.

       Functiile Super-congelare si racire pot fi actionate din panoul de comanda interior in cazul in care doresti ca dispozitivul frigorific sa functioneze la capacitate maxima pentru a atinge parametrii de mediu interiori setati de tine intr-un timp cat mai scurt. Tehnologia Frost Less asigura un nivel redus de gheata la interior, pentru a proteja astfel alimentele de inghet. 

       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB.

Recomandare:

       Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ, 336 l, Clasa A+, Dozator apa, H 187 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *