[Review] Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOJZV performante si design pe masura

       Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOJZV este alegerea perfecta daca iti doresti sa beneficiezi de calitatea unui produs frigorific realizat la cele mai inalte standarde, atat la nivel de specificatii tehnice cat si design exterior. Tehnologiile de ultima generatie, designul modern si nu in ultimul rand, un consum redus de energie, sunt poate cele 3 cele mai importante criterii dupa care hotaram ce combina sa achizitionam. Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOJZV este unul dintre cele mai moderne modele pe care le gasim pe piata la ora actuala.

      Dimensinea acesteia ii permite sa fie integrata cu usurinta oriunde, chiar si in apartamentele de dimensiuni mai mici, inaltimea maxima fiind de 2 metri. Cu o capacitate maxima de 369 litri, ai parte de un spatiu suficient de mare astfel incat sa pozitionezi la interior o multime de alimente, atat in zona de frigider cat si congelator. Frigiderul pozitionat in zona superioara ii revine 282 litri in timp ce pentru congelator este disponibil 105 de litri.

       Sistemul de comanda si receptie a temperaturii de la interior este unul digital, unul care detecteaza orice modificare a temperaturii si optimizeaza intreaga functionare astfe incat temperatura sa fie una constanta in tot interiorul sau. Astfel pentru ajustari ale temperaturii ai la dispozitie o consola electronica pozitionata in partea de sus, pe usa frigiderului. Datorita sistemului No Frost  si a noului ventilator pozitionat pe peretele de la interior se obtine astfel o circulare omogena a aerului rece care fiind lipsit de umiditate evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimantelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului, iar amestecul de miros dintre compartimente nu se mai produce.

      Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Sistemul 3 in 1 Zone permite ca toate rafturile din sticla sa fie retrase spre exterior cu usurinta. Raftul pentru sticle reprezinta solutia practica pentru depozitarea optima, cu economie de spatiu, a pana la cinci sticle. Functia automata SuperCool scade temperatura frigiderului pana la +2°C, intr-un interval de 12 ore – ideal pentru racirea rapida a alimentelor proaspete depozitate.

        Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 10 Kg la 24 de ore. Sertarele detasabile, extrem de adanci cu parte frontala transparenta sunt inchise de jur imprejur. Ele ofera o vedere perfecta a continutului sertarului si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate.

        Sistemele moderne care gestioneaza interiorul sunt inca o garantie in privinta succesului cu care combina reuseste sa mentina la interior un mediu curat si optim din punct de vedere al temperaturii astfel: Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. Tehnologia Air Technology garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor. 

        In privinta consumului nu ar trebui sa iti faci multe griji deoarece combina frigorifica este identificata ca fiind una foarte economica, vezi simbolul Ecotech care identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Frigiderele Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru care consumul mediu inregistrat in timpul unui an este de 282 kwh/an. Atunci cand esti plecat de acasa poti reduce semnificativ consumul acesteia alegand functia Holiday care activeaza un regim redus de consum. Motorul Inverter cu care vine dotata aceasta combina are dublu efect in privinta efieintei combinei, ofera o racire mult mai rapida a interiorului totul cu un consum redus si este mult mai rezistent fata de cele clasice, frecarea mecanica fiind un proces aproape inexistent.

      Filtrele existente la interior dar si sistemul avansat antibacterian sunt elemente esentiale care vo actiona de fiecare data pentru a preveni aparitia microorganismelor care pot altera alimentele de la interior. Astfel combina vine dotata cu sistem Active Oxigen 2.0 : un dispozitiv integrat in Multiflow ce  elibereaza molecule de O3 reducand astfel bacteriile care formeaza.

      Sistemul de iluminare dual intern cu becuri LED asigura o iluminare perfecta a interiorului. Emit o cantitate minima de caldura, ceea ce asigura intotdeauna o depozitare optima a alimentelor proaspete. Designul sofisticat al sistemului de iluminare integrat asigura o utilizare maxima a spatiului din interior. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Hotpoint XH9 T2Z XOJZV fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 38 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie extinsa de pana la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

            Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOJZV, No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *