Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 performante bune la gatit

     Un cuptor incorporabil nu poate avea nota de comparatie fata de un aragaz oricat de bine ar fi acesta izolat, astfel ca daca iti doresti si tu sa ai parte de o experienta inedita in bucatarie, iti recomand sa alegi pachetul promo format din cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 si plita. Bineinteles ca si experienta unui aragaz nu poate fi inlocuita pe deplin asa ca in acest caz, plita de deasupra isi va face foarte bine rolul de a incloui clasicul aragaz pe care l-ai avut pana acum. Daca plita este alimentata pe gaz, in schimb cuptorul se foloseste de curent electric, mult mai economic, ecologic si usor de curatat. Fiind o solutie incorporabila, il vei putea instala cu usurinta in mobila bucatariei tale fara ca acesta sa ocupe un spatiu foarte mare, dat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 62 l, 8 Functii, Grill, Clasa A, Inox

     Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie in 2-3 miscari. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 62 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. 

     Panoul de comanda este intuitiv, nu este deloc complicat, toate functiile de comanda fiind preluate manual. Aici se regasesc 3 butoane rotative care stabilesc temperatura la interior, durata programului si selectia programului propriu-zis. 

      Programele de gatit 8 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, incalzire, decongelare, etc. Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii. Sistemul intern de convectie aer faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, ceea ce indeparteaza stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniforma si mai rapida. 

     Sistemul de incalzire inferioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat. Cu functia Preincalzire rapida cuptorul atinge temperatura dorita in cel mai scurt interval de timp posibil. Acesta se incalzeste pana la 150 de grade in aproximativ 4 minute. 

      Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 este un dispozitiv electric care genereaza o putere de 2900 W cu un consum energetic de 0.79 kW/h. Clasa energetica din care face parte este A.

     Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

     Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 62 l, 8 Functii, Grill, Clasa A, Inox

 

      

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *