Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE caracteristici tehnice

     O masina de calitate adusa in prim plan de catre cei de la Samsung este si Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, un model care iese in evidenta prin cateva caracteristici proprii, care le regasesti doar in cazul ei. Spre exemplu, tehnologia Add Wash permite acum utilizatorului sa introduca rufe in masina de spalat chiar si din mers, dupa ce ai activat programul. De multe ori se intampla ca sa iti dai seama ca raman unele lucruri uitate prin casa pe care le puteai pune la spalat. Acum e mai simplu, datorita zonei de adaugare, un orificiu pozitionat in zona hubloului pentru adaugarea rufelor in timpul spalarii.

hublou Samsung AddWash

Serviciul de garantie valabil in cazul motorului este de 10 ani. Garantia standard este de 5 ani!

Detalii suplimentare

        Hubloul de acces are un diametru mult mai mare fata de cel al altor masini de spalat, facand astfel mult mai usoara operatiunea de descarcare sau incarcare. Avand in vedere ca masina de spalat are capacitatea de 7 Kg si o viteza de rotatie de 1400 rpm, vei putea astfe incarca si alte rufe mai voluminoase, mai rapid si mai usor. Panoul de comanda este unul ultramodern, beneficiaza de optiune de reglare a temperaturii, numarului de rotatii, programe dar si de un display LCD care te va tine la curent cu tot ceea ce se intampla la interior si optiunile alese, active. Turatia maxima din momentul stoarcerii va atinge pragul de 1400 rpm. Este un nivel pe care il poti regla in functie de preferinte. Programele functioneaza la parametri diferiti, dar oricand poti interveni pentru modificari.

         Este o masina de spalat la care s-a investit atat pe partea de design cat si constructiv. Nu este foarte mare, materialele de calitate prezenta in constructia sa fiind o garantie in plus in ceea ce priveste o functionare continua in timp. Caracterizata ca dimensiuni de urmatoarele valori, latime 60 cm, Inaltime 85 cm, adancime 55 cm, aceasta masina de spalat poate fi considerata destul de compacta astfel incat sa incapa intr-un apartament de dimensiuni mai modeste.

         Suflul acestei masini este asigurat de un motor de ultima ganeratie cu invertor digital, ce asigura o eficienta energetica superioara, reducerea la minim a zgomotului si performanta de durata. Acesta foloseste magneti puternici, pentrupentru a fi mai performant, mai silentioas si mai puternic. Acesta consuma mai putina energie decat un motor universal. si ofera o durabilitate exceptionala, sustinuta de o garantie de 10 ani. Astfel masina a fost incadrata conform calculelor efectuate de specialisti in clasa de eficienta A+++.

      Grila de programe destul de variata cuprinde toate programele necesare pentru a spala eficient, ori de cate ori vei folosi masina de spalat: program Baby Care –  elimina particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pielea fina de bebelus, clatire, centrifugare, Super Eco Wash –  speli la o temperatura mai mica rufele usor murdare pentru economie la energie, program matase, bumbac, lana, sintetice, delicate etc. Esti grabit sau timpul nu iti permite sa ramai acasa, poti programa masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta in acest timp cat esti ocupat cu alte treburi.

       Functiile de siguranta sunt la fel de importante ca celelalte aspecte, ajutand la functionarea corecta a masinii de spalat: functie autodiagnosticare – detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza functionarea panoului de comanda si accesul la interior ca masura de siguranta pentru cei mici, status program – informatii display cu privire la etapa de lucru a programului selectat. 

        Consumul mediu de apa inregistrat de aceasta masina ajunge la o medie de aproximativ 7400 litri/an, o masina de spalat economica care atinge performante maxime cu un consum minim de apa. Inportant este si aspectul zgomotului, dar nu ar trebui sa iti faci grija deloc nici din acest punct de vedere, cei 54 dB facand din aceasta sa fie destul de silentioasa incat sa o poti folosi si pe timp de noapte fara a deranja vecinii. 

Recomandare:

            Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE este o alegere excelenta in vederea achizitie unei masini de spalat performante, cu un raport calitate pret excelent: Vezi oferta pret

          Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor Digital Inverter, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *