Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI64482 perfect pentru bacaria ta de acasa

         Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 este alegerea perfecta pentru la tine acasa, un dispozitiv de gatit care intrece la multe capitole clasicul aragaz de bucatarie, un model care va face diferenta si in privinta gustului mancarii preparate la interior, totul disponibil la un pret accesibil. Sistemele inteligente de monitorizare iti vor spune exact cand sa scoti alimentele pregatite la interior, astfel ca tu sa ai parte de un program de lucru la bucatarie relaxat fara sa fii presat de timp si griji. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 este disponibil pentru comanda sub forma unui pachet promo care include pe langa cuptorul propriu zis alimentat la reteaua electrica si o plita cu 4 ochiuri cu alimentare pe gaz. 

        Fiind o solutie incorporabila acesta beneficiaza si de avantajul de a putea fi incadrat in interiorul mobilei de bucatarie pentru a ocupa astfel un spatiu cat mai limitat si a oferi libertate de miscare. Trebuie totusi tinut cont si de dimensiunile acestuia care pot fi caracterizate astfel: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Panoul de comanda este format din doua butoane actionate mecanic, unul pentru selectie temperatura si altul pentru programe, iar la centru se regaseste un display de tip LED care va trimite la exterior toate informatiile de mediu inregistrare la interiorul cuptorului. 

       Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 69 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. 

      Programele de gatit 4 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, incalzire superioara si inferioara, iluminare interioara, etc. Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii. Sistemul de incalzire inferioar si superior va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul.

       Tehnic vorbind, cuptorul este capabil de o putere maxima de 2200 W, cu o putere grill de 2 kW, incadrarea energetica fiind clasa A simplu. Consumul de energie estimat pe timp de o ora este de 0.88 kWh. Pentru interior primesti impreuna cu grilajele de compartimentare o tava adanca, o tava de tip ProCoo de tip fagure si o tava de coacere.  

    Suprafata reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, Electric, 67 l, Display, Grill, Clasa A, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *