Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 utila pentru confortul casei tale

      Masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 este un model foarte bine dotat tehnic, care vine cu optiune de incorporare in mobila de bucatarie. Este o solutie moderna demna de orice bucatarie multifunctionala, care te va scuti de timp inutil pierdut pentru spalatul vaselor, cu un consum minim de energie si alte resurse.

     Nu ocupa un spatiu foarte mare dimensiunile acesteia fiind incadrate in urmatoarele limite 82 x 59.5 x 57 cm. O recomand tuturor care vor sa scape de o treaba in plus pe la bucatarie, o inventie a omenirii de care noi gospodinele trebuie sa profitam din plin mai ales ca tehnologia avanseaza.

     Panoul de comanda intuitiv poate fi operat simplu si rapid, si cuprinde mai multe butoane de selectie program de lucru, temperatura sau timp de lucru. Bineinteles ca pentru vasele mai murdare este necesar un timp de lucru mai mare iar pentru cele usor murdare sau care trebuiesc doar improspatate timpul este relativ mic.

     Masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 are o capacitate de incarcare vase de pana la 13 seturi de vase, dar nu trebuie de fiecare data respectata aceasta cerinta existand si posibilitatea de incarcare la jumatate (consumul si necesitatile de resurse se injumatatesc in acest caz). Nivelul de temperatura la interior se poate seta in 3 trepte.

      Programele de spalat, destul de numeroase, acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unei astfel de masini de spalat astfel: program rapid – pentru vase usor murdare, program Bio/Eco – functionare economica, program prespalare, program Power Clean – vase murdare, etc. Odata ce programul ia sfarsit esti avertizat sonor si liminos prin aprinderea intermitenta a unui bec LED. Pentru vase din ceramica sensibile si pahare exista si optiuni de spalare la temperaturi mai joase sau programul “Pahare” care este unul special constituit pentru a spala vasele mai sensibile. 

     Daca obisnuiesti sa speli pe timp de noapte, cu programul de lucru Overnight-silentios, intreg procesul de lucru se va desfasura foarte silentios, masina de spalat functionand ca si cum nu ar fi activa la acel moment. Interiorul este optimizat pentru a putea spala vase de diferite dimensiuni, de la pahare, vase din sticla sau ceramica, acestea vor fi in siguranta in tot acest timp.

     Ca orice masina de spalat vase Wirlpool, acesta este dotata si cu tehnologie “Al 6-lea Simt”care detecteaza automat cantitatea de vase de la interior si reface ciclul de spalare automat in functie de necesitati, astfel incat la terminarea oricarui program vasele sa nu mai aiba urme de murdarie. Aceasta functie functioneaza pe baza unui senzor instalat la interior care detecteaza tot procesul de spalare, gradul de murdarie al vaselor si astfel transmite catre computerul de bord resursele care sunt necesare pentru procesul de spalare. 

     In cazul in care esti nevoit sa pleci la munca, sau pur si simplu nu mai ai timpul necesar sa supraveghezi intreg procesul de spalare al vaselor, alegand optiunea “Programare intarziata”, masina de spalat isi va termina treaba in intervalul de timp stabilit de tine.

      Consumul de resurse este unul destul de limitat, masina de spalat este incadrata in clasa de eficienta A+ pentru care consumul de energie pentru de ciclu de spalat este de cca 1.04 kW iar consumul de apa este de 9 litri. In timpul functionarii, masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 se dovedeste a fi destul de silentioasa, un model care nu va depasi valoarea de 49 dB ca zgomot.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 13 seturi, 6 programe, Clasa F, Conexiune apa calda, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *