Mini PC Acer M2-601 pret si specificatii tehnice

       Acum gata cu spatiul ocupat inutil in zona biroului datorita calculatorului, Mini PC Acer M2-601 fiind unul dintre cele mai moderne optiuni in materie de un calculator personal, un model excelent care poate fi utilizat in diverse domenii, atat pentru acasa cat si la munca. Deasemenea odata ce ai terminat treaba la sfarsit de saptamana, unitatea poate fi cu usurinta luata si acasa, greutatea acesteia fiind una aproape nesemnificativa.

       Cerintele de design pun acest dispozitiv in top-ul alegerilor majoritara a clientilor, un device simplist ca design, cu un spatiu ocupat foarte mic. Astfel acum pe birou ai mai mult spatiu, atat pentru monitor cat si alte lucruri utile in tot ceea ce faci tu. Structura unitatii este majoritar din plastic, cu imbinari din metal in zonele cheie de la colturi. Este un model operational in diverse domenii de activitate, de la simpla navigare online, utilizare pachete Office, tinere evidenta acte si contabilitate. Nu poti avea pretentii mari atunci cand vine vorba de gaming sau editare foto/video.

        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 6100U capabil sa ruleze la o frecventa de 2.3 Ghz, cu un cache de 3072 Kb. Este o viteza destul de buna care iti va facilita accesul rapid la date si un timp de incarcare al sistemului de operare foarte bun. Beneficiaza de o memorie RAM de 8 Gb care opereaza la o frecventa de 2133 Mhz, mai mult decat suficient pentru operatiuni obisnuite, se va descurca foarte bine si in conditii de multitasking sau procesare complexa. Pentru stocare este disponibil un SSD ultrarapid de 128 Gb, spatiu care poate fi suplimentat prin montarea unui HDD extern. 

        Placa video este un model integrat, Intell HD Graphics 520, un model de la care nu trebuie sa ai pretentii superioare pe partea de gaming, dar suficienta de buna pentru operatuni simple care necesita vizionarea de filme si seriale online sau anumite jocuri de generatie mai veche. 

        Unitatea centrala beneficiaza de o sursa de putere 65 W, deci nu este un consumator de mare putere, consumul estimat in timp fiind comparabil cu cel al unui laptop. Arhitectura de tip Skylake pe care este construit intreg sistemul este una de ultima generatie, un model care permite un bun management al energiei electrice si performante bune in materie de timp de acces.

         La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Acer M1-601 beneficiaza de o iesire HDMI, 3 iesiri USB 3.0, o intarre audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 sau conexiune fara fir prin wireless. Deasemenea unitatea este dotata si cu receiver de bluetooth. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Mini PC Acer M2-601 cu procesor Intel® Core™ i3 6100U 2.30GHz, Skylake™, 8GB, 128 GB SSD, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *