Mini PC Acer M1-601 pret si specificatii tehnice

     Noile tehnologii dezvoltate de producatori permit acum constructia unor desktop-uri in miniatura asa cum se intampla si in cazul Mini PC-ului Acer M1-601, un dispozitiv excelent pentru munca la birou care acum nu mai ocupa atat spatiu cum o faceau vechile unitati. Deasemenea odata ce ai terminat treaba la sfarsit de saptamana, unitatea poate fi cu usurinta luata si acasa, greutatea acesteia fiind una aproape nesemnificativa.

       Cerintele de design pun acest dispozitiv in top-ul alegerilor majoritara a clientilor, un device simplist ca design, cu un spatiu ocupat foarte mic. Astfel acum pe birou ai mai mult spatiu, atat pentru monitor cat si alte lucruri utile in tot ceea ce faci tu. Structura unitatii este majoritar din plastic, cu imbinari din metal in zonele cheie de la colturi. Este un model operational in diverse domenii de activitate, de la simpla navigare online, utilizare pachete Office, tinere evidenta acte si contabilitate. Nu poti avea pretentii mari atunci cand vine vorba de gaming sau editare foto/video.

        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron J3060 capabil sa ruleze la o frecventa de 1600 Mhz, cu un cache de 2048 Kb. Procesorul beneficiaza de mai multe tehnologii de ultim moment printre care: Secure Boot, virtualizare nuclee, sistem de incrementare viteza procesare (Enhancer SpeedStep) si de protectie acces la date (Intel Identity Protection). In cazul unor sarcini care necesita performante majore din partea procesorului, acesta intra in Turbo Boost unde frecventa urca pana la 2.4 Ghz. 

        Placa video este un model integrat, Intell HD Graphics 400, un model de la care nu trebuie sa ai pretentii superioare pe partea de gaming, dar suficienta de buna pentru operatuni simple care necesita vizionarea de filme si seriale online sau anumite jocuri de generatie mai veche. Memoria RAM este suficienta pentru operatiunile obisnuite, este una de tip DDR3L si are o capacitate de 2 Gb. Pentru stocare este disponibil un SSD ultrarapid de 32 Gb, spatiu care poate fi suplimentat prin montarea unui HDD extern. Sistemul de operare vine preinstalat, si este ultima versiune de WIndows 10.

        Unitatea centrala beneficiaza de o sursa de putere 65 W, deci nu este un consumator de mare putere, consumul estimat in timp fiind comparabil cu cel al unui laptop.  

         La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Acer M1-601 beneficiaza de o iesire HDMI, 3 iesiri USB 3.0, o intarre audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Mini PC Acer M1-601 cu procesor procesor Intel® Celeron™ J3060 1.60GHz, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windwos 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *