Masina de tocat Star-light MGD-1300WH, specificatii tehnice

     Masina de tocat carne Star-light MGD-1300WH este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare negru/alb, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic on/off si schimbator de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionate pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor si tocare a alimentelor din carne.

Masina de tocat Star-light MGD-1300WH, 1300W, Accesoriu carnati/kebbe/rosii, Cutit inox, Alb

 

    Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului. Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate.

 

      Masina de tocat carne Star Light are o putere de aproximativ 1300 W cu o singura viteza, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 1 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde.

Masina de tocat Star-light MGD-1300WH, 1300W, Accesoriu carnati/kebbe/rosii, Cutit inox, Alb    Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 discuri dublu taietoare din inox, cu dimensiunile la gratar de 3/5/7 mm, ce sunt usor de fixat printr-o simpla infiletare la capul de tocare cu marimea numarul 8 al aparatului. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: Accesoriu Carnati; Accesoriu kebbe; Melc de tocare; Inel de fixare; Cutit; Tub de admisie; Dispozitiv de impingere si tava de alimentare.

 

     Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un otel inox alimentar si plastic, iar spalarea acestora se face numai manual la o temperatura a apei de 50°C. Kebbe este un preparat traditional din Orientul Mijlociu compus in principal dintr-o faina speciala si carne de miel, care se amesteca pentru a forma o mixtura omogena, ca o pasta. Acest amestec este trecuta prin masina de kebbe, si taiat in bucati de lungime mica. Acesti cilindri goi de pasta ce ies din masina se umplu cu un preparat de carne tocata. In continuare capetele cilindrilor de coca umpluta se unesc si sunt prajiti in ulei incins. In plus carcasa acestui model are un spatiu de depozitare accesorii cu care vine insotita. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 4,1 Kg si dimensiunile de (W x D x H) cm: 32,4 x 14 x 35,6 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. 

 

Recomandare:


     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Masina de tocat Star-light MGD-1300WH, 1300W, Accesoriu carnati/kebbe/rosii, Cutit inox, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *