Aspirator cu sac Star-Light ASTE-720WH, specificatii tehnice

    Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac textil Star-Light ASTE-720WH. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare alb. Motorul puternic de 700 W ne ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf a aparatului este de 200 W.

 

    Star-Light este un aspirator cu sac textil avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 3 litri. Folosirea unui aspirator cu sac textil are avantajul de a putea fi golit si reutilizat economisind astfel timpul petrecut pentru cautarea sacului de unica folosinta aferent modelului dumneavoastra si bani cheltuiti periodic pentru achizitionarea acestora. Pe langa toate aceste avantaje, aspiratorul are un indicator ce se aprinde in momentul cand sacul textil este plin. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golesti sacul de gunoi. Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un variator de putere culisant si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.Aspirator cu sac Star-Light ASTE-720WH, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Alb

     Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 77 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Star Light are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,2 Kg, poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea acestuia redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Star Light. Aparatul utilizeaza un filtru conventional cu 5 straturi de filtrare si microfiltru de protectie pentru motor.

 

     Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Star Light se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa A in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul este capabil sa curete bine atat suprafetele dure, cat si covoarele sau mochetele, prin intermediul unui set de accesorii, dupa cum urmeaza: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste si impreuna cu un tub telescopic. Cu peria din dotare curatarea parchetulului sau a gresiei nu mai reprezinta o problema.

 

     Eticheta de eficenta energetica a aparatului este rezultatul consumului de energie la care se adauga performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aspiratorul Star-Light ASTE-720WH cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Star Light este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Star Light este foarte buna, avand clasa A cu un consum anual de energie de 28 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm 30 x 22 x 46 si o greutate de 4,2 Kg.

 

Recomandare:

 

     Consider c ieftin cu sac colector, capabil să ofere o manevrabilitate confortabilă la utilizare, cât şi o depozitare rapidă. a este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici


     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator cu sac Star-Light ASTE-720WH, 700 W, 2 l, Tub telescopic, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *