Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 – pret si specificatii tehnice

      Tehnologia evolueaza in timp asa ca e pacat sa nu profitam de toate aceste minuni tehnologice, create special sa ne usureze modul de lucru zilnic. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 este o solutie eficienta daca iti doresti un dispozitiv modern care sa te ajute la spalatul vaselor de bucatarie, zi de zi. 

     Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind un model Slim ce poate fi incorporat cu usurinta chiar in mobila de bucatarie pentru a masca cu totul si a nu strica designul casei tale. 

    In zona panoul frontal, utilizatorii vor gasi o serie de controale prin intermediul carora vor putea programa masina de spalat vase Hotpoint sa realizeze operatiunile sale specifice. Asa cum ne-am obisnuit pana acum, pentru o utilizare facila a panoului intuitiv, producatorul l-a amplasat undeva pe muchia superioara. 

      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de pana la 13 seturi de vase si 4 programe disponibile care te vor ajuta sa scoti toata murdaria din vase.

     Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+ cu un consum anual de energie de 267 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 2800 litri. 

      Interiorul este foarte bine partitionat, astfel incat sa existe zone pentru depozitarea veselei de bucatarie, pahare, cratite mai mari, etc. Interiorul este gandit in mod inteligent, astfel incat sa nu intampini probleme in cazul in care doresti sa speli un vas de dimensiuni mai mari. Cosul de la interior vine cu suport glisant dedicat in special acelor unitati de dimensiune mai mica, cum ar fi cutite, furculite, linguri si cesti. 

     Programele de spalat 4 la numar vor acoperi o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: Bio/Eco – functionare in mod economic cu un consum energetic si de apa mai mic decat in mod obisnuit, Intensiv – recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos, Normal, Express, Prespalare etc. Nu trebuie de fiecare data sa incarci masina de spalat la capacitate maxima, aceasta adaptandu-si timpul de lucru dar si consumul energetic la cantitatea de vase introdusa in interior. Astfel vei putea face economii semnificative chiar si atunci cand speli un numar mai redus de vase.

     Sistemul electronic de control al balansului va functiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 49 dB).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *