Espressor super-automat Philips EP4050/10 – Review si pareri personale

        Incepe ziua cu o cafea buna, preparata in mod profesionist de espressorul super-automat Philips EP4050/10, pentru a avea energia necesara unei zile de lucru foarte lungi. Espressorul super-automat Philips EP4050/10 este un aparat electrocasnic care se remarca prin calitatile sale moderne, oferind mai multe tipuri de bauturi pe baza de cafea, preparate cu multa atentie si intr-un timp foarte scurt.

       Aparatul este de culoare gri deschis aproape in totalitate cu exceptia panoului de comanda care este negru si beneficiaza de butoane senzoriale luminoase. Panoul de comanda include butoane care prepara automat espressi, cafea, apa fierbinte, espresso lung, cappuccino, spuma de cafea, latte macchiato si cafea cu lapte. Gura de scurgere reglabila de pe espressor va potrivi pentru fiecare ceasca prevenind astfel stropirea cu cafea sau racirea in timpul turnarii in ceasca.

   Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperita de un strat de lapte fin care incanta papilele gustative. Carafa pentru lapte spumeaza laptele de doua ori, apoi toarna un strat de crema fara stropi in ceasca, la temperatura potrivita.

     Vei avea un espresso sau un cappuccino preparat perfect, potrivit dorintelor personale multumita butonului de selectare a concentratiei. Aceasta functie iti permite sa alegi rapid cantitatea de cafea care va fi macinata, pentru a obtine un espresso mai tare sau mai slab. Bucura-te de o cafea excelenta si potrivita gusturilor tale, toate la atingerea unui buton. Deasemenea poti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa (cafea tare), sau unul cu o macinare mai grunjoasa, pentru a obtine o cafea mai putin tare – in de preferintele proprii.

     Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei datorita ceramicii care nu incalzeste boabele de cafea pastrand aroma si prospetimea intacta. Poti ajusta cu usurinta gradul de macinare la unul din cele 5 nivele disponibile. In functie de gradul de macinare cafeaua va fi fie mai slaba sau mai tare (tare – rasnitare extrafin). Materialul ceramic asigura performanta de durata si operare silentioasa, fara deteriorari. Astfel, cafeaua va fi macinata la fel ca prima data, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de cesti.

Espressor super-automat Philips EP4050/10, Sistem filtrare AquaClean, Tehnologie CoffeeSwitch, Carafa de lapte integrata, 5 setari intensitate, Optiune cafea macinata, 8 bauturi, Gri

     Acest espressor detine un sistemul automat de spumare a laptelui,  prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara, efectul vizual anticipand gustul de nota 10 al cafelei. Este suficient sa torni lapte in rezervor, sa-l cuplezi la cefetiera si sa selectezi bautura preferata. Indiferent daca vrei un cappuccino sau o spuma de lapte, bautura ta preferata va fi gata in doar cateva secunde. Deasemenea in timp, aparatul va executa un ciclu de curatare automat, asta datorita sistemului de autocuratare automat cu care este inzestrat.

       Vei avea o cafea preparata potrivit dorintelor personale multumita functiei MEMO, care iti permite sa ajustezi si sa salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceasca. Cu aceasta functie, nu va mai trebui sa repeti mereu aceiasi pasi de setare pentru bautura favorita.

   Acest espressor isi curata automat cu apa circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-ti un gust minunat si proaspat la fiecare ceasca de cafea. Detartrarea regulata prelungeste durata de viata a espressorului. Aparatul va afisa un mesaj atunci cand este necesara detartrarea si te va indruma prin mesaje afisate pe ecran, indicandu-ti operatiile necesare si momentul la care trebuie efectuate.

       Puterea maxima al acestui espressor este de 1400 W, are o capacitate rezervor apa de 1.8 litri si 250 g capacitate compartiment cafea. Tava detasabila poate fi spalata in masina de spalat vase iar curatarea espressorului de face automat datorita functiei sale performante de autocuratare.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Espressor super-automat Philips EP4050/10, Sistem filtrare AquaClean, Tehnologie CoffeeSwitch, Carafa de lapte integrata, 5 setari intensitate, Optiune cafea macinata, 8 bauturi, Gri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *