Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU – pret si specificatii thnice

      Daca doresti sa iti imbunatatesti calitatea vietii, iar timpul liber sa fie redistribuit pentru alte activitati mult mai importante pentru tine, e cazul sa alegi o masina de spalat vase profesionista asa cum este si Bosch SPV40F20EU. Fiind o masina de spalat vase incorporabila, va putea fi instalata cu usurinta in interiorul mobilei de bucatarie, tinand cont de urmatoarele valori care descriu dimensiunile acesteia: 81.5 x 44.8 x 55 cm. Calitatea produselor germane recunoscuta de atata timp, ne-au facut sa credem in prima instanta ca ar fi cea mai buna alegere, iar acum dupa mai mult timp de la achizitie, pot spune ca a fost o alegere chiar reusita. 

       E un dispozitiv select ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de pana la 9 seturi de vase si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie ce optimizeaza atat consumul cat si functionarea pentru rezultate dintre cele mai bune. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+. Folosind regimul Eco, masina de spalat vase va inregistra un consum energetic de 0.61 kWh si de 3220 litri in decurs de un an.

       Tehnologiile moderne care se regasesc in cazul acestei masini de spalat moderne, se vor asigura ca sunt respectate de fiecare data ca vesela va fi curatata eficient, cu grija si cat mai rapid. Masina de spalat vase Bosch SPV40F20EU beneficiaza de tehnologia pentru protectia sticlei care regleaza in mod constant gradul de duritate al apei. In acest fel paharele din sticla si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija. O alta tehnologie, ActiveWater, maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica cu excelente rezultate de curatare. Pentru vase usor murdare masina de spalat va folosi un regim de consum energetic mai redus (temperatura apei nu va fi foarte ridicata) iar pentru vase murdare se va folosi un regm termic mai ridicat.

      Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv – recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid – spalare rapida a vaselor la 45 de grade, program Bio/Eco – functionare in regim economic la 50/65 si 70 de grade, programare intarziata – optiune de programare pornire/oprire, program automat, program prespalare etc.

       In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existenta. Deasemenea sunt prezenti si alti senzori ce detecteaza nivelul de grasime pe vase si optimizeaza functionarea masinii de spalat la noile cerinte. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apeichiar si atunci cand masina de spalat este incarcata la jumatate econominisnd apa si energie. Cosul Vario poate fi asezat usor in cosul inferior pentru a asigura spatiu suplimentar pentru tacamuri. 

Cos Vario

       Senzorul AquaSensor regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarie in timp ce DuoPower, bratul dublu de pulverizare din cosul superior asigura faptul ca vasele sunt optim curatate. Hygiene spala vasele la o temperatura mult superioara asigurand igiena maxima datorita curatarii antibacteriene.

       Cu functia de intarziere poti selecta ca programul de lucru al masinii de spalat sa functioneze la ora setata de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Sistemul de protectie antiinundatie opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi de apa.  Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. 

        Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU foloseste un motor economic EcoSilence DriveTM, silentios, eficient, care garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence DriveTM functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

       Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *