Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A pret si specificatii tehnice

      O noua remarcata in zona de masini de spalat vase este Arctic DBI45A, un model incorporabil care demonstreaza faptul ca si romanii pot produce astfel de minunatii. Daca vrei sa fii scutit de o treaba in plus, masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A este o solutie de luat in seama pentru a scapa de vasele murdare ce se aduna dupa fiecare masa. Poate fi folosita oricand, este silentioasa iar consumul de resurse este unul moderat. Modul de operare nu este unul complicat, panoul de comanda din distributia acesteia este unul intuitiv, comenzile sunt descrise atat grafic prin pictograme, are disponibil si un display LED, totul fiind usor de inteles din prima. Pe ecranul vor fi afisate informatii care fac referire la timpul de lucru al masinii, programul selectat si temperatura de lucru. Statusul unui program este indicat prin aprinderea unor becuri LED, verde la pornire, portocaliu in mod intermediar si rosu odata ce s-a termina.

     Pentru ca este o masina incorporabila, poti opta pentru instalarea acesteia in mobila de bucatarie, respectand dimensiunile sale, caracterizare astfel: 81.8 x 44.8 x 55 cm. Avantajul oferit de instalarea acesteia in acest mod iti va permite sa pastrezi un spatiu util cat mai mare in locuinta ta si sa beneficiezi in acelasi timp de serviciile unei masini de spalat profesioniste.

      Tehnic vorbind, masina de spalat vase Arctic DBI45A are o capacitate de stocare vase la interior de 10 seturi si un numar de 5 programe pe care le poti utiliza zilnic. Spatiul din interiorul masinii de spalat vase este foarte bine optimizat si cuprinde zone bine delimitate atat pentru vase cat si pahare. Temperatura apei poate fi reglata in 5 trepte succesive, pentru a indeplini nevoie uzuale in materie de curatenie. Astfel pentru vase din sticla sau portelan este recomandat alegerea treptei 3 in timp ce pentru vesela foarte murdara, ultima treapta, 5. Procesul de uscare are la baza aerul cald generat de bobina termoconductoare.

     Programele acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: program intensiv 70 de grade Celsius – recomandat in cazul vaselor foarte murdare, program rapid – 30 minute si vasele tale sunt gata spalate,  program Bio/Eco 50 – un ciclu creat pentru economisire de resurse, apa, energie si detergent cu rezultate bune la spalare, delicate – recomandat pentru vasele delicate din sticla sau pahare. Daca vei apela la modul de functionare programare intarziata, vei putea stabili, intervalul orar in care masina de spalat sa spele vasele, chiar si atunci cand esti plecat de acasa, in deplina siguranta. Programul de spalare zilnic este destinat vaselor cu un grad redus si mediu de murdarire. In doar 90 de minute, toata vesela va straluci. Programul de lucru Eficient 58 ofera conditii ideale pentru a spala o gama cat mai variata de vase, la o temperatura care ofera o curatenie eficienta de fiecare data. Dupa fiecare program, vasele sunt uscate la interior pentru a fi gata de pus in dulap.

     Senzorii instalati la interior vor detecta imediat schimbarile de comportament ale masinii de spalat si vor opri imediat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme neprevazute. Sistemul Aqua Stop blocheaza imediat intrarea apei, inchizand robinetul in timp ce sistemul Overflow garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa cu care este alimentata masina de spalat vase. Nu este nevoie sa ai de fiecare data cantitatea de vase in numar de 10, astfel poti spala si la jumatate din capacitatea masinii de spalat, cu un consum redus de resurse. 

      Masina de spalat vase vine echipata cu un motor SILENT Inverter ce asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. 

     Consumul energetic nu ar trebui sa mai fie o grija deoarece in timp nu va aduce facturi exagerate la energie, specific clasei de eficienta A+. Intreg consumul acestui model este de 0.83 kW/ciclu de spalare, un consum mic comparativ cu alte dispozitive de acest tip. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa.

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI45A , 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *