Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E pret si specificatii tehnice

      In ultima vreme din ce in ce mai multi romani aleg confortul unei masini de spalat vase la bucatarie, o solutie excelenta care te va ajuta la rezultate mult mai bune si la folosirea timpului liber in alte scopuri personale. 

 

      Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E este un produs german de calitate, un produs din categoria premium care vine dotata cu o multime de functionalitati care o face sa fie utila in orice situatii. Aceasta arata bine si ca design exterior, este de culoare gri metalizat (material inox), eleganta si eficienta. Poti spala pana la 14 seturi de vase intr-o singura transa, fiind perfecta in cazul in care ai o familie mai numeroasa. 

 

      Panoul de comanda modern dispune de display LCD modern care iti va afisa timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare dar si functiile active pentru programul ales. Comenzile sunt preluate rapid prin simpla atingere a ecranului (Touch-Control)

     Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv – recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid – spalare rapida a vaselor la 40 de grade, program Bio/Eco – functionare in regim economic la 50 de grade, programare intarziata – optiune de programare pornire/oprire.

 

      Suporturile pliabile mobile fac din utilizarea masinii de spalat vase o experienta mai flexibila si mai accesibila. Cosul inferior este prevazut cu noua suporturi pliabile mobile. In plus, fiecare al doilea suport din partea din fata a cosului inferior poate fi pliat cu usurinta in jos. Aceasta permite pozitionarea si curatarea in siguranta, precum si uscarea optima a pana la opt farfurii adanci sau boluri. Raftul pentru pahare iti permite sa depozitezi in siguranta paharele, sticlele sau vazele foarte inalte, in cosul inferior.

                      Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox anti-amprenta 

      Cu optiunea Half Load poti folosi masina de spalat chiar si atunci cand nu este incarcata la capacitate maxima, consumul energetic si cel de apa fiind limitat la numarul de vase introduse la interior. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile.

 

       Optiunea Hygiene Plus poate fi activata in cadrul programelor de lucru pentru a garanta o igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Vasele vor fi spalate la o temperatura ridicata de pana la 65 de grade pentru a fi asigurat astfel un standard de igiena avansat.

      Alte functii disponibile pentru masina de spalat Bosch SMS68TI01E care merita mentionate sunt:

 

program automat de spalare la diverse temperaturi intre 35 si 65 de grade
functie Shine and Dry – vasele vor straluci a curatenie si nu vor avea pic de apa pe ele 
Night Program – program de lucru silentios recomandat pentru folosire pe timp de noapte
EcoDrive silence – Motor cu functionare economica si silentioasa
Dossage Assist – Sistem automat de dozare asistata pentru detergent

       Sistemul senzorial este unul aparte, masina de spalat fiind la randul ei foarte bine dotata din acest punct de vedere, lucru mai rar intalnit si la alte modele. Practic avem de-a face cu o masina de spalat vase inteligenta cu management propriu folosind datele primite de la senzorii instalati pe ea.

 

       In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existenta. Deasemenea sunt prezenti si alti senzori ce detecteaza nivelul de grasime pe vase si optimizeaza functionarea masinii de spalat la noile cerinte. 

 

        Sursa de caldura care va incalzi apa pana la temperatura de 65 de grade Celsius este generata de un dispozitiv de tip schimbator de caldura care genereaza temperatura ideala raportata la tipul de vase spalate la interior. Temperatura va fi reglata inferior in cazul in care speli elemente de vesela care poate suferi in cazul socurilor termice. 

 

Recomandare:


          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox anti-amprenta

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *