Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP pret si specificatii tehnice

      Beko RCNA400E20ZXP este o combina frigorifica exelenta pentru acasa, conceputa sa ofere protectie si un mediu termic echilibrat in tot interiorul ei. Temperatura generata la interior este una constanta indiferent de raft sau orice alt compartiment, lucru care impiedica aparitia de gheata, care poate degenera in degradarea alimentelor de la interior prematur. 

 

     Interiorul este foarte bine organizat ca spatiu, beneficiaza de numeroase zone de depozitare personalizate pentru diverse tipuri de alimente, perisabile, congelate sau proaspete si are un consum destul de limitat pentru volumul sau. Astfel aceasta este incadrata in clasa de eficienta A+ pentru care consumul energetic estimat este de 346 kWh/an. 

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP, 354 l, Clasa A+, NeoFrost, Ion Guard, EverFresh+, Active Odour Filter, H 201 cm, Inox Antiamprenta

 

      La exterior combina frigorifica da dovada din nou de un aspect foarte bine realizat, modern mai ales ca materialele folosite in constructie sunt unele de cea mai buna calitate, cu finisaje foarte bine realizate. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere rezistente cu 3 puncte de legatura pe usa. Materialul de constructie este inox antiamprenta ofera un plus la capitolul aspect dar si la curatenie, nu retine amprente si poate fi sters simplu si rapid cu o laveta de bucatarie.

 

      Cu un volum total de 354 litri, aceasta este ideala pentru intreaga familie oferind un spatiu adecvat pentru depozitarea in timp a alimentelor pe oricare din rafturile de interior.

 

      Sistemul de racire integral este unul de tip No Frost, tehnologie care permite pastrarea alimentelor in conditii optime de temperatura pentru care nu va interveni in timp aparitia ghetii. Acest sistem permite o racire complexa care se realizeaza prin orificiile prevazute la interior pe fiecare nivel in parte, care prin actiunea fluxului de aer continuu, temperatura este mentinuta mereu la un nivel constant. 

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP, 354 l, Clasa A+, NeoFrost, Ion Guard, EverFresh+, Active Odour Filter, H 201 cm, Inox Antiamprenta

 

       Frigiderul pozitionat in zona superioara de capacitate 257 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde. 

 

        Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer care sunt distribuit in cantitate egala din toate unghiurile.

 

       Congelatorul de capacitate 97 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore.

 

       Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP este dotata cu mai multe functii de ultima generatie printre care:

 

– filtru anti mirosuri – impiedica imprastierea mirosurilor de la un compartiment la altul

–  sistem pereti dubli – peretii exteriori ai combinei frigorifice sunt buni izolatori termici astfel transferul de temperatura cu mediul extern este minim. In cazul unei pene de curent producatorii estimeaza un timp de 15 de ore pana cand combina frigorifica se va dezgheta in totaliate. 

– indicator usa deschisa – esti avertizat sonor in cazul in care lasi usa combinei deschise mai mult de 10 secunde.

– sistem antibacterian – impiedica formarea bacteriilor la interior si protejeaza alimentele pentru o perioada mai indelungata

– functie ionizare Ion Guard – neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului.

 

       Selectia temperaturii la interior este un proces automatizat care poate fi realizat respectand cele mai inalte standarde de precizie. Consola electronica poztionata pe usa frigiderului iti va spune de fiecare data cu precizie care este temperatura inregistrata la interior. De aici poti face si ajustarile de riguare privind temperatura de racire dar si temperatura apei distribuite de dispenser.

 

     Interiorul beneficiaza si de un sistem de iluminare modern pe baza de becuri LED, tehnologie care permite sa folosesti frigiderul chiar si noaptea atunci cand lumina naturala de afara este foarte slaba.

 

     In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Beko are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

 

Recomandare:

 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

 

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici


     Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZXP, 354 l, Clasa A+, NeoFrost, Ion Guard, EverFresh+, Active Odour Filter, H 201 cm, Inox Antiamprenta

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *