Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 – Review si specificatii tehnice

      Arctic DFSA60W1 este una dintre primele masini de spalat produse la noi in tara, un model destul de ieftin care va veni in ajutorul tau atunci cand strangi multe vase de spalata. Arctic DFSA60W1 este una dintre cele mai accesibile masini de spalat vase cu capacitate buna de incarcare, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun. Aspectul exterior nu este unul dintre cele mai reusite, dar cine are nevoie de asa ceva cand stie ca tot ceea ce conteaza sunt performantele. 

      Panoul de comanda este in mare parte mecanizat si aici gasim mai multe butoane de reglaj temperatura, timp de lucru si un selector de programe. Optiunile active vor fi semnalizate prin aprinderea unor becuri LED in dreptul fiecarei functie selectata. Masina de spalat vase va putea fi incadrata cu usurina in bucataria ta sau in blatul de mobilier, dimensiunile acesteia fiind relativ mici: 85 x 59.8 x 60 cm. Aceesul vaselor se face frontal, interiorul fiind impartit in doua zone unde se regasesc doua cosuri de depozitare. Poti folosi masina de spalat vase Arctic fara probleme si atunci cand strangi pana in jumatate din capacitatea sa maxima, pentru a spala mai economic. Speli eficient, cu un consum optim de resurse, chiar si atunci cand masina nu este plina!

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

     Programele acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: program intensiv 70 de grade Celsius – recomandat in cazul vaselor foarte murdare, program rapid – 30 minute si vasele tale sunt gata spalate,  program Bio/Eco – un ciclu creat pentru economisire de resurse, apa, energie si detergent cu rezultate bune la spalare, delicate – recomandat pentru vasele delicate din sticla sau pahare. Daca vei apela la modul de functionare programare intarziata, vei putea stabili, intervalul orar in care masina de spalat sa spele vasele, chiar si atunci cand esti plecat de acasa, in deplina siguranta. Programul de spalare zilnic este destinat vaselor cu un grad redus si mediu de murdarire. In doar 90 de minute, toata vesela va straluci.      

      Tehnic vorbind, masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 are o capacitate de stocare vase la interior de 12 seturi si un numar de 5 programe pe care le poti utiliza zilnic. Spatiul din interiorul masinii de spalat vase este foarte bine optimizat si cuprinde zone bine delimitate atat pentru vase cat si pahare. Temperatura apei poate fi reglata in 5 trepte succesive, pentru a indeplini nevoie uzuale in materie de curatenie. Astfel pentru vase din sticla sau portelan este recomandat alegerea treptei 3 in timp ce pentru vesela foarte murdara, ultima treapta, 5. Procesul de uscare are la baza aerul cald generat de bobina termoconductoare.

     Senzorii instalati la interior vor detecta imediat schimbarile de comportament ale masinii de spalat si vor opri imediat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme neprevazute. Sistemul Aqua Stop blocheaza imediat intrarea apei, inchizand robinetul in timp ce sistemul Overflow garanteaza un control inteligent al cantitatii de apa cu care este alimentata masina de spalat vase.

     Consumul energetic nu ar trebui sa mai fie o grija deoarece in timp nu va aduce facturi exagerate la energie, specific clasei de eficienta A+. Intreg consumul acestui model este de 0.83 kW/ciclu de spalare, un consum mic comparativ cu alte dispozitive de acest tip. Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa.

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *