Combina frigorifica Arctic AK60360MT – Review si specificatii tehnice

        Clasic si eficient sunt doua cuvinte care descriu in mare calitatile pe care ni le rezerva combina frigorifica Arctic AK60360MT, un model care face parte din noua generatie de produse electrocasnice lansata chiar anul acesta de brandul autohton Arctic. Daca esti in cautarea unei combine frigorifice care sa ofere un spatiu la interior generos si accesibila ca pret, Arctic AK60360MT poate fi o alegere interesanta in acest sens. Cele doua usi care fac accesul la interior poseda manere incorporate, sistemul usilor este reversibil iar spatiul disponibil pentru depozitare este de aproximativ 334 litri. Culoarea exteriorului in nuanta gri – argintiu face ca aceasta sa arate foarte bine in interiorul oricarei locuinte ce doreste sa integreze aparate electrocasnice moderne, fiind foarte usor de curatat.

         Sistemul de racire automat in cazul frigiderului si a congelatorului permite decongelarea automata chiar in timpul functionarii acesteia. Nu mai este nevoie sa opresti in totalitate functionarea pentru a putea decongela tot interiorul, in cazul de fata procesul fiind unul mai eficient. Acest lucru va conduce si la un consum energetic mai redus, Arctic AK60360MT fiind dealtfel incadrata in clasa de eficienta A+ pentru care consumul inregistrat este undeva la 281 kWh/an. 

        Frigiderul combinei frigorifice Arctic AK60360MT pune la dispozitie un volum net de 244 litri. Putem spune ca este unul dintre frigiderele incorporate voluminoase. In partea de jos, ca orice combina frigorifica respectabila, detine un compartiment inchis in care fructele si legumele isi vor pastra proprietatile mult mai bine si pe o durata indelungata. Asta daca nu cumva le uitati in pungi. Pastrarea lor in pungi va produce condens si vegetalele se vor strica rapid. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. Fresh Max 0 este un compartiment special cu temperatura apropiata de 0°C. Pastreaza si asigura conditiile optime a alimentelor perisabile, precum carne sau lactate. 

       Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.

       In partea de congelator vei gasi un spatiu de pana la 90 litri, care este impartit de doua rafturi suprapuse care fac posibila obtinerea unei congelari rapide pentru alimentele tale intr-un timp relativ scurt. Eficienta in timp pentru congelator este de 5 Kg in decurs de 24 de ore. Functiile Fast Freeze si Fast Cold vor face ca combina frigorifica sa functioneze la capacitate maxima pentru a atinge nivelul de temperatura dorit intr-un timp scurt, pentru congelator, respectiv frigider.

      Pentru atingerea scopului, si anume de a avea la interior un ecosistem cu un consum cat mai mic, s-a optat dotarea acesteia cu sistem de iluminare pe baza pe becuri LED

      Combina frigorifica Arctic AK60360MT este capabila sa pastreze alimentele in conditii perfecte, pana la 18 ore, in cazul in care se intrerupe curentul electric. Deasemena in timpul functionarii, combina se remarca prin calitatea de a fi un aparat destul de silentios, aproape insesizabil cand functioneaza, avand un nivel al zgomotului de numai 42 dB. In timpul functionarii, combina frigorifica Arctic da dovada de silentiozitate, astfel incat sa nu deranjeze linistea casei tale.

Recomandare:

       Garantia inclusa este extinsa pana la 5 ani daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Arctic AK60360MT+ , 334 l, Clasa A , H 201 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *