Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++ Review si pareri

        Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++ pare a fi un dispozitiv de spalat rufe pe gustul multor romani mai ales prin faptul ca ofera o selectie numeroasa de programe cu un consum energetic foarte mic. Acest lucru evident si prin clasa de incadrare energetica A+++.

       Arctic AFD7001A+++ este o masina de spalat cu incarcare frontala aspectuasa dar care nu impresioneaza excesiv la capitolul estetic, inginerii de la Arctic preferand sa contribuie mai mult la partea de dotari tehnice.  Are un design slim, nu este nici foarte mare fiind potrivita chiar si pentru un apartament nu foarte spatios fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni 84 x 60 x 51 cm. Panoul de comanda este dotat si cu indicator LED care va afisa in timp real timpul ramas pana la terminarea programului in lucru de spalare. Cu ajutorul butoanelor de comanda si a selectorului vei putea face ajustarile de rigoare cu privire la viteza de rotatie (maxim 1000 rpm) a timpului de functionare si a temperaturii de lucru.

Imagini pentru Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++

Vezi cum poti obtine garantie extinsa >> Detalii suplimentare

     Alimentarea se face fie cu detergent vrac sau cu capsule detergent pentru spalatul automat.Functia Eco Dose permite obtinerea performantelor superioare la spalare chiar si in cazul folosirii detergentului lichid. Acesta va patrunde rapid in tesatura si va actiona mai eficient si delicat cu hainele din interior. 

     In ceea ce priveste programele de spalare, acestea nu se deosebesc aproape deloc de cele ale unui produs superior din punct de vedere al calitatii. Poti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. Cu programul spalare intarziata vei putea planifica din timp modul in care masina de spalat va functiona si orele de lucru. In cazul in care te grabesti poti apela la modul de spalare Express care este destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie.

       Aceasta sta bine si la capitolul elemente de siguranta fiind dotata cu sistem de protectie copii mici – blocheaza panoul de comanda si usa de acces interior, protectie impotriva inundatiilor, Dossage Assist – asistare automata mod de dozare detergent. Un alt aspect de luat in seama il reprezinta si consumul energetic, masina de spalat Arctic fiind incadrata in clasa de consum A+++. Astfel vei pute face economii substantiale la factura energetica deoarece inregistreaza 0.78 W consum in program standard.

       Este si o masina de spalat silentioasa ce beneficiaza de tehnologia sistemului electronic de control al balansului care echilibreaza cantitatea de rufe de la interior eliminand altfel vibratiile din timpul procesului de spalare. Cu functia Child Lock cei mici vor fi mereu protejati de accidente deoarece aceasta blocheaza automat functiile butoanelor de comanda si accesul la interior.  

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++, 7 KG, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *