Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA – Review si specificatii tehnice

         Alege combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA ca viitoare achizitie pentru bucataria ta, un dispozitiv aproape perfect care impresioneaza atat din punct de vedere al aspectului cat si performante aratate. Nu e de mirare ca atat de multi clienti deja au selectat-o pentru a face parte in casa lor. Consumul redus, tehnologia No Frost ce impiedica prezenta ghetii la interior dar si spatiu bine compartimentat la interor sunt motive pentru care ar trebui sa iei in serios aceasta oferta.

        Cu un volum de 310 litri, combina ofera o locatie ideala pentru depozitarea alimentelor si legumelor pentru perioade de lunga durata, atat in zona frigiderului cat si a congelatorului. Sistemul usilor de acces la interior este unul reversibil, astfel ca indiferent de pozitionarea acesteia in casa, se pot deschide fie in directie dreapta sau spre stanga. Combina arata absolut superb la exterior, materialele de calitate folosite in constructia ei avand un aport destul de semnificativ. Suprafata gri metalizata se va integra perfect ca design alaturi de celelalte aparate electrocasnice din locuinta ta, amplificand efectul de nou si senzatia de locuinta moderna. Un alt element vizual care ne-a impresionat placut este si prezenta dozatorului, care se va dovedi foarte util pe timp de vara, cand prin simpla apasare pe butonul de curgere vei avea in pahar in cateva secunde apa rece numai buna de baut. 

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

          Utilizatorul poate controla mediul de la interior electronic, stabilind in mod exact temperatura pentru cele doua incinte cu ajutorul consolei principale din zona superioara. Este o combina care desi este mare ca volum va da satisfactii din punct de vedere al consumului, fiind un model economic. Ne-am orientat spre un model mai economic, incadrat in clasa A+, stiind faptul ca aceasta va sta mai mereu in functiune. Consumul de energie inregistrat in medie atinge valoarea de 297 kWh/an. 

    Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia. Sistemul de racire „All-Around Cooling” raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata.

      Spatiul de la interior este foarte bine gestionat prin existenta a multor spatii personalizate de depozitate, pentru alimente din mai multe categorii. Combina frigorifica are capacitatea maxima de depozitare de 311 litri, spatiu impartit intre frigider si congelator astfel: 210 litri ii revin frigiderului iar restul de 98 litri congelatorului. Peretii subtiri ofera un volum mai mare la interior dar in acelasi timp nu compromit partea de izolare termica, atat de importanta, daca doresti sa ai o eficienta buna la racire cu un consum minim de energie. 

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

      Frigiderul cuprinde pana la 3 rafturi destul de spatioase iar in zona de usa se regasesc alte 4 zone de tip suport pentru usa pentru lucrurile marunte cum ar fi apa sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita acolo fructe sau legume, o zona speciala unde temperatura este mentinuta la un nivel constant cu o umiditate optima pentru o prospetime de durata. De multe ori se intampla sa pui alimente iar in timp iar atunci cand ai nevoie sa scoti tot ce se afla in fata lor pentru a ajunge la acesta. Acest lucru nu mai este necesar deoarece raftul special cu functie glisare permite accesul mult mai rapid la locatia dorita. 

      Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata. Tot pentru conservarea energiei si pentru a oferi o viziune clara asupra interiorului, s-a ales dotarea combine cu becuri LED, care permit un consum minim si o degajare de caldura minima fata de un bec traditional.

       Congelatorul pozitionat in partea de jos a combinei are sistem de racire identic ca in cazul frigiderului, este de tip No Frost si are o capacitate de 98 de litri care este impartita pe 3 nivele de rafturi. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg/24 de ore. Sistemul automat de dezghetare pe baza de curenti unidirectionali este intalnit atat in cazul frigiderului cat si congelatorului. Sistemul de dezghetare al congelatorului este automat.

       Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.

               Detalii despre garantia extinsa la 10 ani aici >> Detalii suplimentare 

      Compresorul digital cu care vine dotata combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA controleaza automat viteza ca raspuns la cererea de racire pe unul din cele 7 nivele disponibile. Astfel consumul este limitat la cerinte, se minimizeaza zgomotul si se reduce in timp uzura aparatului. Compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta si se reduce uzarea compresorului,

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 39 dB). In caz ca pica curentul cum se mai intampla uneori, nu trebuie sa iti faci griji deoarece la interior aceasta se dezgheata in totalitate abia dupa 20 de ore.

Recomandare:

      Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Dispenser apa, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *