Laptop HP 15-ba004nq pret si specificatii tehnice

        Laptopul HP 15-ba004nq este un laptop de care putem spune ca e o prezenta destul de exotica la noi pe piata, datorita culorii sale, una destul de neobisnuita dar interesanta, asta daca iti doresti un portabil personalizat cu o culoare unica, albastru neon.  Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu cedeaza prea usor la presiune sau la mici accidente cu o suprafata ce nu retine amprentele si ascunde foarte bine praful.

        Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

        Display LCD LED Backlight avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

        Laptop-ul sta bine si la capitolul performante, acesta fiind dotat cu un procesor cu 4 nuclee de la AMD, si anume AMD A8 Series tactat la 2.2 Ghz care va permite sa folositi portabilul pentru office, navigare pe internet, editare foto / video, aplicatii tip CAD si chiar masini virtuale. In modul Turbo Boost, frecventa urca pana la 2.5 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Stocarea datelor se face pe un HDD de 500 Gb cu o viteza de operare de 5400 rpm. Acesta nu dispune de sistem de operare preinstalat, dar e compatibil cu toate versiunile de Windows de la 7 in sus.

        Placa video dedicata AMD Radeon R5 M430 de 2 Gb vine sa completeze tot acest aspect al performantelor fiind o componenta esentiala atunci daca iti doresti ca viitorul laptop sa se descurce bine si la capitolul gaming. Nu este cea mai performanta placa video dar cu siguranta nu te va dezamagi ruland cele mai noi aparitii in domeniu la detalii medii.

       Experienta audio este una remarcabila, mai ales ca cele doua difuzoare stereo de 3 W beneficiaza de caracteristica audio DTS Studio Sound. Sunetul este clar, chiar si in cazul folosirii la volum mai tare.

       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 8-9 ore. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 

 Recomandare:

     Laptopul HP 15-ba004nq este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere performante destul de bune si o experienta de utilizare fluida la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *