Laptop ASUS X541NA-GO012 pret si specificatii tehnice

       ASUS X541NA-GO012 este un laptop excelent pentru sarcini office/multimedia, chiar il recomand atat ca statie de lucru la serviciu cat si ca portabil pentru acasa sau scoala. Se remarca prin faptul ca desi are pret de achizitie mic acesta beneficiaza de procesor puternic cu 4 nuclee, construit pe o arhitectura noua, de generatie 2017, Apollo Lake, toate acestea oferind viteze bune la accesul datelor si un consum minim energetic. 

     Design-ul este unul relativ simplu, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Carcasa solida si usoara din plastic, ii ofera acestuia avantajul de a cantari nu mai mult de 2 Kg. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana.

       Ecranul este acelasi display de 15.6 inchi, un model care beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. 

       Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. 

      La capitolul performante tehnice, ASUS X541NA-GO012 beneficiaza de un procesor pe 4 nuclee, Intel Pentium Quad Core N4200, care ruleaza la frecventa de 1.1 Ghz, urcand atunci cand e nevoie in Turbo Boost chiar si la 2.5 Ghz. Frecventa mica va fi folosita in cazul sarcinilor care nu necesita performante extraordinare, urmand sa urce progresiv in cazul unor activitati mai complexe. Acest lucru duce la o buna conservare de energie, lucru care vom vedea la autonomia ridicata de pana la 8 ore de lucru pe baterie.

      La capitolul memorie dispune de 4 Gb DDR3, iar socarea de date se va face pe un HDD de 500 Gb, care ruleaza la viteza de 5400 rpm. Sistemul de operare preinstalat este Endless OS, dar daca nu te descurci cu acesta, poti opta fara probleme pentru oricare versiune disponibila de Windows, de la 7 in sus.

      Placa video este un model integrat pe placa de baza, deci nu ar trebui sa avem prea multe pretentii din acest aspect, dar chiar si asa va duce fara probleme anumite jocuri de generatie mai veche. Nu este un laptop gaming, prin urmare nu ar fi fost necesara prezenta unei placi dedicate. Placa video se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar Ultra HD.

       La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo, de 3 W, care folosesc tehnologia SonicMaster, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Important este si prezenta unitatii optice de tip DVD-RW. 

     Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB, unul 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 100 Mb/s si cititor carduri SD.

Recomandare:

       Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *