Laptop ASUS E203NA-FD017TS pret si specificatii tehnice

       Daca esti o persoana dinamica obisnuita cu deplasarile, fie in plimbare sau in interes de serviciu nu uita sa iei cu tine laptopul, dar acum acesta poate fi o grija in minus in privinta sptiului ocupat, asta daca te hotarasti sa achizitionezi noul model ASUS E203NA-FD017TS. Este un laptop care ca dimensiuni se aseamana cu o tableta, numai ca in plus beneficiaza si de tastatura integrata, este subtire, destul de performant si nu cantareste mai mult de 1 Kg. Pretul accesibil il plaseaza pe acesta in randul celor mai cautate modele portabile, un laptop care va putea fi folosit in operatii ce implica navigare online, retele de socializare, filme si seriale online si mai putin gaming sau alte procese consumatoare de resurse. A fost gandit sa fie cat mai portabil pentru a fi un instrument de lucru la care sa apelezi atunci cand esti nevoit sa lucrezi departe de casa, in conditii optime, cu un minim de efort fizic.

        Constructia sa este una destul de simplista, dar fara indoiala una de calitate. Laptopul este subtire, materialele bine finisate pentru a avea astfel in fata un model competitiv dar si placut la vedere. Tastaura slim este formata doar din blocul principal QWERTY si este intuitiva datorita spatierii destul de bune dintre butoane. TouchPad-ul este responsive si raspunde bine la comenzile date de utilizator.

     Display-ul de dimensiune 11.6 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 

     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron Dual Core tactat la frecventa de 1.1 Ghz care poate urca chiar si pana la 2.4 Ghz in modul Turbo Boost. La capitolul memorie vine cu 4 Gb RAM de generatie DDR4 iar spatiul de stocare este reprezentat de o memorie de tip eMMc de 32 Gb. Pentru a suplimenta acest spatiu poti folosi stocarea in Cloud sau de ce nu utiliza un HDD extern. Avand in vedere ca sistemul de operare cu celelalte utilitare ocupa in jur de 12 Gb, iti mai raman la dispozitie undeva la 20 Gb, spatiu liber. De placa video nu rost sa ne implicam prea mult in discutie deoarece fiind un model integrat pe placa de baza va suplini doar acele sarcini de baza, cum ar fi redarea de continut video si cam atat, fiind fara prea multe valente pe partea de gaming.

       Laptopul beneficiaza de suport si in ceea ce priveste sistemul de operare, acesta fiind unul preinstalat, astfel ca odata ce il vei primi acasa, va putea fi folosit din acel moment. Nu mai este nevoie de cheltuieli suplimentare pentru instalarea softului de operare deoarece beneficiaza de Windows 10.

      La dimensiunile acestuia nu trebuie sa avem prea multe pretentii in ceea ce priveste dotarile la nivel de porturi de conexiune, astfel ca pentru acest model sunt disponibile urmatoarele: 1 port HDMI si doua iesiri USB 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.1. Bateria inclusa de 2 celule ofera o autonomie de pana la 10 ore, suficient pentru orice calatorie de durata.

Recomandare:

       Este un laptop excelent in ideea in care esti in cautarea unui model care sa nu coste mult si care sa beneficieze de dotari tehnice care sa ofere o viteza buna de lucru: Verifica oferta pret

      In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *