Laptop Acer Aspire E5-523G-93U6 pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire E5-523G-93U6 este un laptop de buget, orientat catre persoanele ce au nevoie de un laptop pentru office / multimedia/programare, care se va descurca decent si la capitolul gaming, deoarece poseda placa video dedicata. Laptop-ul are un design placut si nu lasa sezatia de plastic ieftin, carcasa din plastic cu linii simple prezinta un model solid, placut la atingere. Portabilul se simte destul de solid este subtire si va fi usor de transportat in cazul in care il vei lua des cu tine la munca sau la facultate. 

     Performantele sunt unele ok pentru un laptop care va fi folosit mai mult pentru utilizare obisnuita, pentru filme, navigare online, aplicatii de birou (office) si editare foto, etc. Mi-a placut si cum sunt asezate tastele avand un spatiu destul de decent daca vrei sa il folosesti la munca de birou unde ai de redactat texte in pozitii comode si usor intuitive.

      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Acer sunetul este unul de tip stereo si redat prin intermediul a doua difuzoare de putere 1W. 

      Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee AMD A9 – 9410 Dual Core tactat la o frecventa de 2.9 Ghz ce poate atinge chiar si 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Legat de viitoarele imbunatatiri pe care poti sa le aduci in viitor, laptop-ul Acer Aspire E5-523G-93U6 suporta o memorie maxima de pana la 16 Gb, dar are doar un slot disponibil pentru placutele de memorie

      Pentru stocarea datelor acesta este prevazut cu un HDD suficient de mare pentru activitatile zilnice de 1 Tb care functioneaza la o viteza de 5400 rpm.

      Un alt avantaj al acestui model il reprezinta prezenta unei placi video dedicate care te va ajuta sa rulezi in bune conditi aplicatii ce necesita resurse video mai variate. Placa video dedicata de la AMD Radeon R5 M430 de 2 Gb va permite rularea in conditii de performante medii jocuri de ultima generatie aceasta fiind mult mai stabila in cazul versiunilor de jocuri din generatiile trecute. Nu este cea mai buna placa video pentru un utilizator gaming dar se va descurca destul de bine pentru cei care nu au pretentii foarte mari.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 7 ore in conditii de utilizare medie. 

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0 si doua USB 2.0, iesire HDMI si cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:   

      Laptopul Acer Aspire E5-523G-93U6 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *