Laptop Acer ES1-572-32XF pret si specificatii tehnice

       Acer ES1-572-32XF este un laptop cu performante multimedia excelente, ideal pentru cei care isi doresc un sistem portabil performant, totul la un pret accesibil. Are o configuratie tehnica peste medie, lucru care il face sa fie util in oricare ar fi activitatea ta de baza, la munca, facultate sau chiar si in timpul liber. Chiar daca nu vine cu sistem de operere preinstalat, de baza fiind un Linux, cu putine cunostiinte in domeniu vei putea instala cu usurinta orice versiune de Windows de la 7 in sus. 

      Este un laptop placut ca design, construit in totalitate din plastic, cu finisaje de calitate. De asemenea, pare a fi si foarte rezistent atat la urmele aparute dupa utilizare cat si la micile zgarieturi ce-si pot face aparitia de-a lungul timpului. Tastatura este dintr-o singura bucata, silentioasa si placuta la atingere aceasta se dovedeste comfortabila chiar si dupa mai multe ore de utilizare intensa.

      Display-ul de dimensiune 15.6 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 realizat pe arhitectura Skywell tactat la frecventa de 2 Ghz. La capitolul memorie acesta poseda 4 Gb RAM de generatie DDR3 existand posibilitatea de un upgrade ulterior la 16 Gb mai fiind disponibil inca un slot. Pentru stocare are disponibil un HDD de 1 Tb, care ruleaza la viteza de 5400 rpm.

      Integrata pe procesor, chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics 520 este ideal pentru vizualizarea filmelor la rezolutii superioare dar si pentru jocuri video ce nu necesita performante grafice extraordinare.

      Sta bine si la capitolul conexiuni existant numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive multimedia prin: 1 port HDMI, doua iesiri USB 2.0 si alta 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet fie prin fir prin portul RJ-45 sau prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.0.

       Sunetul de calitate este impus de cele doua difuzare stereo dispuse simetric cu microfon integrat. Camera foto/video HD este ideala pentru cei care vor sa comunice prin retelele de socializare sau prin Skype detinand chiar si un certificat de calitate in acest sens (recomandata de catre cei de la Skype).

Recomandare:
           
        Laptopul Acer ES1-572-32XF este un dispozitiv minunat, un adevarat companion pentru calatorii disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

         Zilele acestea beneficiezi si de o reducere nu foarte mare dar bine venita pentru acest model, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *