Laptop Acer ES1-572-32PR pret si specificatii tehnice

      Laptopul Acer ES1-572-32PR uimeste prin simplitatea si eleganta de care da dovada atunci cand vine vorba de design, performantele de la interior venind in completarea acestui aspect demn de luat in seama. Acesta are o constructie destul de solida, la care ia parte o carcasa rezistenta, de culoare neagra, avand o suprafata mata, lucru care il va proteza de amprente si alte urme inestetice.

      Este un laptop perfect pentru oricare din activitatile tale, performantele oferite de componentele fizice de la interior fiind unele excelente, lucru care iti va da posibilitatea sa il testezi in diverse situati, la munca, la facultate sau in timpul liber. 

     Subtire, usor de transportat, acesta este un dispozitiv ideal pentru cei care sunt in cautare de portabilitate maxima, recomandat pentru a fi utilizat intens pentru navigare internet vizionat filme sau jocuri online. Cantareste aproximatix 2.4 Kg si vine dotat si cu o baterie puternica care iti va oferi o autonomie considerabila de pana la 6 ore de utilizare intensa.

     Tastatura se prezinta foarte bine, este silentioasa avand pozitionate tastele in zone accesibile ideal pentru cei care il vor folosi intens la dactilografie. TouchPad-ul raspunde foarte bine la comenzi si nu incomodeaza la tastat fiind setat in parametrii optimi de sensibilitate. Negrul de culoare mata din jurul tastelor este atent selectionat, o culoare ce ajuta sa nu ramana urme de amprenta inestetice.

     Display-ul de dimensiune 15.6 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 realizat pe arhitectura Skywell tactat la frecventa de 2 Ghz. La capitolul memorie acesta poseda 4 Gb RAM de generatie DDR3 existand posibilitatea de un upgrade ulterior la 16 Gb mai fiind disponibil inca un slot. Pentru stocare are disponibil un HDD de 500 Gb, care ruleaza la viteza de 5400 rpm.

      Integrata pe procesor, chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics 520 este ideal pentru vizualizarea filmelor la rezolutii superioare dar si pentru jocuri video ce nu necesita performante grafice extraordinare.

      Sta bine si la capitolul conexiuni existant numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive multimedia prin: 1 port HDMI, doua iesiri USB 2.0 si alta 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet fie prin fir prin portul RJ-45 sau prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.0.

       Sunetul de calitate este impus de cele doua difuzare stereo dispuse simetric cu microfon integrat. Camera foto/video HD este ideala pentru cei care vor sa comunice prin retelele de socializare sau prin Skype detinand chiar si un certificat de calitate in acest sens (recomandata de catre cei de la Skype).

Recomandare:
           
        Laptopul Acer ES1-572-32PR este un dispozitiv minunat, un adevarat companion pentru calatorii disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

         Zilele acestea beneficiezi si de o reducere nu foarte mare dar bine venita pentru acest model, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *